Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 6. 2018,
10.12

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Nova zvezda Slovenije Tina Drnovšček Planet Danes

Petek, 22. 6. 2018, 10.12

5 let, 10 mesecev

Nova zvezda Slovenije

Tina se bo v letošnjemu poletju prepustila glasbi in morda tudi ljubezni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01
Nova zvezda Slovenije

Letošnje poletje si finalistka šova Nova zvezda Slovenije Tina Drnovšček ne bo zapomnila samo po uspehu v oddaji, ampak tudi po svoji prvi skladbi.

''Pesem govori o mladi ljubezni, ki si želi skupaj preživeti poletne dni. Tudi sama sem imela podobno izkušnjo pred dvema letoma, ko sem bila na morju in sem spoznala svojo simpatijo. Pesem Najino poletje je zato kar dober opis moje zgodbe, čeprav se ne nanaša na mojega takratnega izbranca,'' je povedala Tina, ki najraje poje pesmi z veselimi besedili.

Nova zvezda Slovenije | Foto:

nova zvezda
Planet TV Finalistka Tina Drnovšček: Glasba mi v življenje prinaša barve #video #intervju

''Idejo za skladbo je dobil Nino Ošlak, s katerim sva se potem tudi odločila, da bova to posnela. Nino je avtor pesmi v celoti, pri besedilu pa nama je priskočil na pomoč pesnik Igor Pirkovič. Bilo je zanimivo, saj sem tako sodelovala z ljudmi, ki jim je v glasbi že precej uspelo, in lepo je bilo videti, da so si res vzeli čas zame in tako resno delali z menoj v studiu, čeprav sem novinka. Zelo sem ponosna na pesem in resnično verjamem vanjo, ker ima posebno, pozitivno energijo,'' še pravi sogovornica.

nova | Foto:

Obenem priznava, da je bila oddaja zanjo velika odskočna deska v svet glasbe. ''Ljudje, ki se s tem ukvarjajo, so me opazili in mi zdaj nudijo pomoč pri ustvarjanju novih pesmi. Seveda mi je to v veselje in v prid, zato se z veseljem odzovem. Verjamem pa, da bo treba za pravi uspeh več let trdo delati. Sama si tega res želim, zato sem takoj po oddaji začela intenzivno delati s svojimi skladbami,'' pojasnjuje.

Nova zvezda Slovenije FINALE
Planet TV Tako je bilo v zakulisju velikega finala Nove zvezde Slovenije! #video

Nova zvezda Slovenije | Foto:

V letošnjem poletju ima tako že kar nekaj načrtov in projektov, a kljub temu Tina navihano pravi: ''Trenutno nisem zaljubljena in mi je za zdaj, ko sem veliko zasedena, prav všeč tako, kot je. Je pa res, da se bližajo počitnice na morju, zato nič ne obljubim, da se besedilo te pesmi ne bo uresničilo.''

Bar_naslovnica
Planet TV Vrača se BAR!
Pevski šov Nova zvezda Slovenije, s katerim se je Tina predstavila Sloveniji, se je končal in dal veliko zmagovalko Viviano Kukar, a kmalu na Planet TV prihajajo nove, zanimive vsebine. Med drugim resničnostni šov Bar, v katerem lahko sodelujete tudi vi. PRIJAVITE SE TUKAJ!
Ne spreglejte