Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
15. 5. 2021,
9.00

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,49

Natisni članek

Ben Stiller Rami Malek Planet TV

Sobota, 15. 5. 2021, 9.00

2 leti, 11 mesecev

Noč v muzeju

V tem filmu je debitiral Rami Malek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,49
Rami Malek

Nocoj ob 21.30 bo za zabavo za vso družino poskrbela pustolovska komedija Noč v muzeju, v kateri nov nočni čuvaj v naravoslovnem muzeju odkrije, da zaradi starodavnega prekletstva ponoči vsi eksponati oživijo. V Noči v muzeju je svojo prvo vlogo v celovečercu odigral tudi oskarjevec Rami Malek.

Rami Malek je zaslovel z vlogo programerja Elliota v seriji Mr. Robot, ki ste jo lahko spremljali na Planetu, in očaral občinstvo kot Freddie Mercury v filmu Bohemian Rhapsody, ter med številnimi nagradami prejel celo oskarja. 

Lik egipčanskega faraona v Noči v muzeju temelji na resničnem faraonu Tutankamonu. | Foto: Lik egipčanskega faraona v Noči v muzeju temelji na resničnem faraonu Tutankamonu.

Igralčevi prvi igralski koraki pa so se začeli v seriji Midve z mamo (Gilmore Girls) leta 2004, medtem ko je moral na prvo vlogo v filmu počakati do leta 2006, ko je v Noči v muzeju (Night at the Museum) odigral egipčanskega faraona Ahkmenraha. Vlogo je ponovil tudi v dveh nadaljevanjih uspešnice.

Exatlon
Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!

Igralec ima tudi sicer egipčanske korenine in je do petega leta doma govoril le arabsko, vendar zdaj, pri 39 letih, priznava, da je njegovo znanje arabščine ostalo na osnovnem nivoju. Čeprav je bil rojen v Los Angelesu, se je na življenje v Ameriki vseeno kar nekaj časa prilagajal. "Moje ime se danes zdi precej lahko za izgovarjavo, a prvih deset let svojega življenja mojega imena ni nihče izgovarjal pravilno. Šele v srednji šoli sem imel dovolj samozavesti, da sem popravljal ljudi," je povedal. 

V Noči v muzeju igrata tudi Ben Stiller in Robin Williams. | Foto: V Noči v muzeju igrata tudi Ben Stiller in Robin Williams.

Film Noč v muzeju nas popelje v čarobni svet prav posebnega muzeja, v katerem vsi eksponati ponoči oživijo. To seveda ni niti najmanj všeč novemu čuvaju Larryju, ki mora najti način, kako ukrotiti velikansko okostje tiranozavra, trop divjih Hunov, lačne leve, armade miniaturnih Majev, kavbojev ter starih Rimljanov in zelo nagajivo opico. Na pomoč mu priskoči voščena lutka nekdanjega predsednika ZDA, toda da bi premagal zlobni načrt nekdanjih čuvajev, mora Larry zbrati obilico poguma in prepričati oživele eksponate, da mu pomagajo.
Planet Vau
Planet TV Planet Vau od zdaj ob sobotah

Velika filmska uspešnica združuje številne znane igralce, glavno vlogo je prevzel Ben Stiller, poleg Ramija Maleka pa igrajo tudi Robin Williams, Owen Wilson, Paul Rudd, Carla Gugino, Ricky Gervais in celo legendarna Dick Van Dyke in Mickey Rooney.

Filmska uspešnica Noč v muzeju bo na Planetu na sporedu NOCOJ ob 21.30. V nedeljo ob 21.20 pa ne zamudite kultnega muzikala Mamma mia z Meryl Streep.

Iščeš pravo ljubezen
Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se!
Exatlon USA
Planet TV V Slovenijo prihaja revolucionarna tekmovalna oddaja
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte