Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 4. 2024,
10.45

Osveženo pred

2 tedna, 6 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,16

Natisni članek

kriminalistična preiskava policija iskalna akcija Srbija deklica umor

Sreda, 10. 4. 2024, 10.45

2 tedna, 6 dni

Truplo dveletne deklice iščejo na petih novih lokacijah #video #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,16

Po umoru dveletne deklice Danke iz Banjskega polja pri Boru policisti kriminalistične policije še vedno iščejo njeno truplo. "Truplo deklice iščemo na petih novih lokacijah. Preiskujemo terene, kamor človeška noga še ni stopila," je sporočil državni sekretar na srbskem ministrstvu za notranje zadeve Željko Brkić. 

Kriminalisti so po izpraznitvi in ​​pregledu cisterne preiskali okolico hiše Dejana Dragijevića, enega od osumljenih za umor, in bližnji potok v vasi Zlot. Za potokom je še pet zadrževalnikov vode, ki jih nameravajo podrobneje pregledati danes.

Trupelce še vedno iščejo na različnih lokacijah.  | Foto: Ministrstvo za notranje zadeve Srbije Trupelce še vedno iščejo na različnih lokacijah. Foto: Ministrstvo za notranje zadeve Srbije

Truplo dveletne deklice Danke Ilić, ki je izginila 26. marca, iščejo že sedmi dan. | Foto: Pixsell Truplo dveletne deklice Danke Ilić, ki je izginila 26. marca, iščejo že sedmi dan. Foto: Pixsell "Preiskujemo nedostopne terene, kamor še ni stopila človeška noga. Preiskovalci tvegajo svoja življenja. Nikakor ne gre za običajen umor, temveč hudo dejanje, za katerega je zagrožena dosmrtna kazen. Ugotavljali bomo vse okoliščine, od tega, kdo je morilcem pomagal, kako so premaknili truplo deklice, vse bomo ugotavljali," je po poročanju hrvaških medijev za Happy TV dejal Brkić.

Aleksandar Vučić
Novice Vučić: Predlagal bom ponovno uvedbo smrtne kazni

Eden priznal, drugi molči

Po tem, ko je tožilstvo za osumljenca Srđana Jankovića in Dejana Dragijevića odredilo 30-dnevni pripor zaradi nevarnosti pobega, možnosti vplivanja na priče, uničenja ali odstranitve sledi storitve kaznivega dejanja ter zaradi vznemirjanja javnosti, je eden od njiju med zaslišanjem kaznivo dejanje v celoti priznal, drugi pa se brani z molkom. 

Privedba osumljencev na policijsko postajo.  | Foto: Reuters Privedba osumljencev na policijsko postajo. Foto: Reuters

Danka. Iskalna akcija. Uboj.
Novice Agonije v Srbiji še ni konec: osumljenec ne želi povedati, kje je Dankino truplo

Kot smo že poročali, policija domneva, da sta deklico z avtomobilom zbila in jo nezavestno vrgla v prtljažnik. Ko se je izkazalo, da je še živa, naj bi jo eden od obeh osumljencev zadušil. Truplo sta odvrgla na odlagališču odpadkov, kjer pa ga policija ni našla. Voznik zanika, da bi vedel, kje je truplo, medtem ko drugi osumljenec trdi, da se ne spomni, kam ga je naknadno odvrgel. 

Umrl 40-letni brat enega od osumljencev

Preteklo nedeljo je na policijski upravi v Boru umrl brat enega od osumljencev za umor dveletne deklice, za katerega je policija dan prej odredila 48-urno pridržanje zaradi suma pomoči pri skrivanju dekličinega trupla. Čeprav je mrliški oglednik potrdil naravno smrt, bo več razkrila obdukcija. 

Na terenu so policisti, pripadniki številnih reševalnih služb in tudi državljani.  | Foto: Ministrstvo za notranje zadeve Srbije Na terenu so policisti, pripadniki številnih reševalnih služb in tudi državljani. Foto: Ministrstvo za notranje zadeve Srbije

Danka. Iskalna akcija. Uboj.
Novice Šef policije: Voznik ne ve, kje je skrito Dankino truplo. Sopotnik pač.
Danka. Iskalna akcija. Uboj.
Novice Načelnik kriminalistične policije: Vse je priznal, deklico je zadavil
Danka. Iskalna akcija. Uboj.
Novice Znane nove podrobnosti: Dankin oče zaustavil vozilo z osumljencema, deklico sta skrivala v prtljažniku
Danka Dragomirović
Novice V iskanje pogrešane Danke se je vključila tudi slovenska policija
Danka Dragomirović
Novice Pogrešano dveletno deklico iz Srbije naj bi opazili na Dunaju

 

Ne spreglejte