Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 2. 2024,
14.39

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Slovenska muska Lado Bizovičar Mastercard PR članek

Sreda, 7. 2. 2024, 14.39

2 meseca, 2 tedna

»Slovenska muska« za vse: Mastercard v partnerstvu z Ladom pripravil vključujočo predstavo

Oglasno sporočilo
Mastercard_Slovenska muska 4 | Foto Mastercard

Foto: Mastercard

Mastercard je v partnerstvu z Ladom Bizovičarjem poskrbel, da je bil glasbeno-komični spektakel Slovenska muska, ki je minulo soboto potekal v ljubljanskih Stožicah, vključujoč za različne družbene skupine. Predstavo so si namreč s pomočjo izvrstnih tolmačev iz Hiše slovenskega znakovnega jezika na velikem zaslonu ogledali tudi gluhi in naglušni gostje.

Mastercard_Slovenska muska 1 | Foto: Mastercard Foto: Mastercard

K ogledu predstave je Mastercard povabil tudi člane Zveze Sonček in Društva študentov invalidov Ljubljana in njihove spremljevalce, v prijetnem vzdušju pa so uživali še starejši občani, člani Mestne zveze upokojencev Ljubljana. Več kot sto gostov je z navdušenjem spremljalo predstavo, ob tem pa so bili enotnega mnenja, da si v Sloveniji želijo več dostopnih in vsem prijaznih dogodkov.

Fotogalerija
1 / 6
»Mastercard neprestano stremi k napredku in inovacijam, tudi na ravni družbe. Povezovanje ljudi in ustvarjanje nepozabnih doživetij je eno izmed naših osrednjih poslanstev, zato smo ponosni, da smo lahko s skupnimi močmi ustvarili vključujočo predstavo,« je dejal Aleš Petejan, direktor marketinga pri Mastercard Slovenija.

Naročnik oglasnega sporočila je MASTERCARD. 

Ne spreglejte