Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 12. 2023,
13.52

Osveženo pred

4 mesece, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

Natisni članek

Lado Bizovičar koncert Vlado Kreslin

Ponedeljek, 4. 12. 2023, 13.52

4 mesece, 3 tedne

Občinstvo izžvižgalo Lada Bizovičarja #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10
Izštekanih 10, poklon Vladu Kreslinu | Občinstvo na koncertu Izštekanih 10 glede na posnetke ni bilo zadovoljno z nastopom Lada Bizovičarja. | Foto Mediaspeed

Občinstvo na koncertu Izštekanih 10 glede na posnetke ni bilo zadovoljno z nastopom Lada Bizovičarja.

Foto: Mediaspeed

Na koncertu Izštekanih 10 v Kinu Šiška, kjer so se glasbeniki poklonili 70-letnici velikana slovenske glasbe Vlada Kreslina, je kot glasbeni gost nastopil tudi Lado Bizovičar, ki pa ga je občinstvo izžvižgalo.

Voditelj in igralec Lado Bizovičar bi moral zapeti eno od Kreslinovih pesmi Dan neskončnih sanj. Njegov nastop je napovedal voditelj Jure Longyka, ljudje pa so se po poročanju Slovenskih novic pred izvedbo te pesmi dodobra načakali.

Še preden je Bizovičar zapel omenjeno pesem, je namreč svoj nastop popestril s stand up vložkom, kar pa očitno občinstvu ni ugajalo, zato so mu še pred izvedbo skladbe namenili številne žvižge.

Kako je bil videti omenjeni nastop, si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku in presodite sami:

@mrjani951 Občinstvo izžvižga Lada Bizovičarja #Lado #LadoBizovicar #KinoSiska #Izstekani #Izstekanih10 #Ljubljana #fyp #foryou #fypljubljana #firstpage #foryou #viral #TikTokSlovenia #TikTokSlovenija #SloveniaTikTok #Slovenija #Slovenia #MrJani951 ♬ original sound - MrJani0951

Posnetek njegovega nastopa je bil dostopen tudi prek YouTuba, kjer pa ga je Bizovičar pred kratkim prijavil "zaradi kršitve avtorskih pravic".

Občinstvo je njegov nastop izžvižgalo

Po mnenju nekaterih obiskovalcev je z neprimernimi šalami na račun slavljenca Vlada Kreslina pokvaril koncert.

Občinstvo je njegov nastop izžvižgalo, nekateri so prizorišče zapustili še pred koncem Bizovičarjevega monologa. Med njimi je bila po poročanju Slovenskih novic tudi kulturna ministrica Asta Vrečko.

Številni komentatorji so svoje nezadovoljstvo izrazili na omrežju X

Nezadovoljstvo in nestrinjanje z Bizovičarjevim nastopom so na omrežju X izrazili tudi nekateri komentatorji. "Malo tehničnih težav, sicer pa vrhunski nastopi. Potem pa pride Bizovičar z nekim Radio Aktual stand upom pod Hofer ceno. In ne šteka, da je zgrešil publiko," je zapisala ena od komentatork. "Bizovičar je uletu na oder ter zamoril sceno z neokusnimi komentarji o Kreslinu," je zapisal drugi uporabnik.

"Bizovičar se je gladko podelal na občinstvo, poslušalce, glasbenike in častnega gosta. Tudi glasno žvižganje in zaprepadeni facepalmi ga niso pregnali z odra. Pokvaril in zamoril je sicer popolne Izštekane," je o nastopu Bizovičarja zapisal še en uporabnik omrežja X.

Na odru Kina Šiška se je sicer zvrstilo skoraj petdeset glasbenikov, zbranih v najrazličnejših zasedbah večinoma mlajše generacije, ki so predstavili Kreslinove skladbe v novih preoblekah in zvrsteh, vse od rapa, r'n'b in kantavtorstva, funka, americane, etna pa do indie rocka.

Izštekanih 10, poklon Vladu Kreslinu
Trendi Razprodan Kino Šiška prepeval Kreslinove uspešnice #foto
Ne spreglejte