Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 7. 2023,
14.18

Osveženo pred

9 mesecev, 4 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

koncert Rasputin BONEY M Pivovarna Laško Union Laško Pivo in cvetje PR članek

Ponedeljek, 3. 7. 2023, 14.18

9 mesecev, 4 tedne

Prihaja najboljše Pivo in cvetje doslej!

Oglasno sporočilo

Na 58. festivalu Pivo in cvetje Laško bodo med 14. in 16. 7. nastopili Magnifico, Joker Out, Elvis Jackson, Luka Basi, Big Foot Mama, Jan Plestenjak, Žan Serčič, Polkaholiki, Šank Rock, Alya, BQL in Dejan Dogaja, vrhunec pa bo koncert legendarnih kraljev plesišč BONEY M. V Laško in nazaj vas vlak pelje za le štiri evre, vrček piva pa bo reguliran na tri evre.

sod1_1200x800 | Foto: Pivovarna Laško Union Foto: Pivovarna Laško Union

Pivo in cvetje Laško s koncerti, etnološkimi prireditvami, spremljevalnim programom in drugo ponudbo v Laško vedno privabi na desettisoče gostov. Včasih tak obisk ni bil težaven, danes pa je varnostno tvegan in breme za okolje. Zato organizatorji znatno pozornost in poziv namenjajo prihodu z vlakom (ne avtom) ter prijazni vstopnini, ki je vseeno močno nižja od vseh konkurenčnih festivalov.

mazoretke2_1200x800 | Foto: Pivovarna Laško Union Foto: Pivovarna Laško Union

Eno glavnih vodil festivala Pivo in cvetje Laško je trajnost. To se kaže z uporabo povratnih kozarcev, zmanjševanjem plastičnih odpadkov, še tesnejšo povezanostjo z lokalno skupnostjo, omejevanjem prometa oz. preusmerjanjem na trajnostne oblike, kot je vlak, lokalno kulinariko (Laški pes) in aktivnostmi usmerjenimi v gibanje in preživljanje prostega časa v naravi. Celotno ponudbo glasbe in drugih aktivnosti poiščite na www.pivo-cvetje.si.

laski pjes3_1200x800 | Foto: Pivovarna Laško Union Foto: Pivovarna Laško Union

PRIHAJA BONEY M!

Rasputin, Ma Baker, Daddy Cool, Sunny, Brown Girl in the Ring, Kalimba de Luna, Belfast, Malaika, Rivers of Babylon, Papa Chico ... so le nekateri od največjih hitov ene najuspešnejših plesnih popskupin vseh časov, ki se lahko pohvali z več kot stotimi milijoni prodanih plošč in hiti v šestih desetletjih.

Boney M | Foto: Pivovarna Laško Union Foto: Pivovarna Laško Union

Nazadnje so bili na lestvicah predlani z Rasputinom, ki ga boste lahko že čez nekaj dni prvič v živo slišali tudi v Laškem.



Naročnik oglasnega sporočila je PIVOVARNA LAŠKO UNION, D. O. O. 

Ne spreglejte