Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 1. 2024,
5.55

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča RDEČA ORANŽA D.O.O.

Natisni članek

bitcoin vlaganje dobiček investicija finance kriptovalute kriptovaluta advertorial

Petek, 12. 1. 2024, 5.55

2 meseca, 2 tedna

Bitcoin, kralj Wall Streeta. Cena do 200 tisoč dolarjev? Nove 100x priložnosti.

Vsebino omogoča RDEČA ORANŽA D.O.O.

Novo. EFT spot bitcoin skladi so uradno odobreni! Milijarde največjih finančnih institucij tekmujejo v nakupih svojih zalog bitcoina.

rdeča oranža | Foto: Rdeča oranža, d. o. o. Foto: Rdeča oranža, d. o. o.

Cena bitcoina se lahko do konca leta 2025 dvigne do 200 tisoč milijard dolarjev, predvideva britanska banka Standard Chartered. Dvigovanje cene bitcoina povečuje zanimanje za celoten kriptotrg. Z vstopom največjih finančnih institucij so odgovor dobili vsi skeptiki, ki so do zdaj zamujali priložnosti kriptovalut. Brezplačne informacije – so še kakšne stokratne možnosti za začetnike? 

"Ena kriptovaluta zaznamuje možnost začetka vala novih stokratnih priložnosti", pravi strokovnjak za kriptovalute Martin Korošec. Z razvojem tehnologije se odpirajo povsem nove kriptoniše, ki lahko dosežejo izjemne rezultate. Kmalu nas čaka še en izjemen dogodek, ki lahko dvigne cene kriptovalut še veliko višje in potencira vpliv največjih finančnih institucij.

Katere kriptovalute imajo lahko največ koristi od dviga bitcoina?

Katere tehnike nam lahko pomagajo prepoznati nove stokratne potenciale?

Martin že več let organizira brezplačne izobraževalne webinarje o kriptovalutah.

Ob zgodovinskem dogodku, začetku vlaganja največjih finančnih institucij, pripravlja ekskluziven webinar. Katere kriptovalute imajo lahko možnost stokratne rasti? Webinar bo izveden že kmalu.

Število mest je zaradi velikega zanimanja omejeno. Udeležba na webinarju je brezplačna.

Ne zamudite zgodovinskega dogodka in se prijavite TUKAJ.

rdeča oranža | Foto: Rdeča oranža, d. o. o. Foto: Rdeča oranža, d. o. o.

Bitcoin cena na poti do rekordne?

Deset let po prvem predlogu so ETF spot bitcoin skladi v ZDA le potrjeni. Vsa ta leta se je komisija SEC silovito upirala. Njen direktor Gary Gensler je še ob potrditvi izjavil, da ga je v odobritev prisililo sodišče. Odobritev je spremljala drama, a rezultat je zmagoslavje za kriptosvet.

"Od avgusta 2022 sem na svojih brezplačnih webinarjih opozarjal na odobritev ETF spot bitcoin skladov," poudarja Martin Korošec. Takrat sem bil sicer na počitnicah v Egiptu, a ob novici, da je največji finančni sklad na svetu BlackRock začel postopek registracije takšnega sklada, sem kar iz hotela izvedel urgentni webinar.

Zgodovina vlog za sklade ETF s strani BlackRocka je namreč zgodovina zmag. Finančni supervelikan upravlja okrog deset tisoč milijard dolarjev premoženja (za primerjavo, proračun Evropske unije znaša okrog 170 milijard). In ko takšna sila kaj želi, to dobi. Do zdaj 571 vlog in 570 odobritev.

Potrditev ETF spot bitcoin sklada je bila tako le še vprašanje časa. Še posebej, ker so svoje vloge oddali še drugi največji upravljavci premoženja v ZDA. Tudi Fidelity, ki upravlja več kot 4500 milijard.

"Kar sem predvidel pred letom in pol, se je zdaj uresničilo," pravi Martin Korošec. Zdaj je na mestu, da znova pogledamo v prihodnost. Kakšne priložnosti nas lahko čakajo v letih 2024 in 2025?

Na kaj naj bodo pozorni začetniki, da lahko vstopijo pravilno in varno?

Ne zamudite novih velikih priložnosti in se udeležite brezplačnega webinarja.

Webinar bo aktualen, praktičen in za zdaj še brezplačen. Prijavite se zdaj TUKAJ

Sto milijard razlogov veselja za bitcoin in kriptosvet

Spot bitcoin ETF pomeni, da bodo ti skladi dejansko kupili bitcoine in jih hranili za svoje stranke. Pričakujejo predvsem vlaganja velikih drugih finančnih institucij in podjetij, ki se ne bi želeli ukvarjati z nakupi in hrambo bitcoinov, ampak bodo to delo prepustili novim skladom ETF.

Zgodovina nas uči, da ko v neko sredstvo prvič vstopijo ETF-skladi, lahko to pripelje do večletnih rasti. Prvi ETF-sklad za zlato v ZDA je bil odobren leta 2004. Sledila je osemletna rast cene zlata.

A nekako so spot skladi boljša oblika, kot jo imajo skladi za zlato. Ker spot oblika pomeni, da se bodo nakupi takoj odražali na ceni! Vsi ti skladi imajo za zdaj nič ali zelo malo bitcoinov!

Kar pomeni nekaj neverjetnega, največji finančni velikani se bodo s svojimi milijardami spopadali za nakupe bitcoinov! Britanska banka Standard Chatered ocenjuje, da bodo ti skladi pokupili med 400 tisoč do 1.200.000 bitcoinov do konca leta 2025. Gre za ogromne količine. Za primerjavo: največja kriptoborza Binance ima v lasti okrog 650 tisoč bitcoinov. Več kot bo nakupov, višja bo cena.

Projekcija cene te banke dosega 200 tisoč dolarjev za bitcoin do konca leta 2025. Ali na kratko, v letih 2024 in 2025 finančne institucije pričakujejo močno rast bitcoina. Kako lahko to izkoristite začetniki?

Katere kriptovalute bi lahko imele možnost visokih, celo stokratnih rasti?

Izkoristite priložnost za brezplačne informacije na izobraževalnem webinarju.

Webinar bo že kmalu, zato se prijavite zdaj TUKAJ, da ga ne zamudite.

rdeča oranža | Foto: Rdeča oranža, d. o. o. Foto: Rdeča oranža, d. o. o.

Katere kriptovalute imajo v letu 2024 možnost stokratne rasti? 

"Leto 2024 bo drugačno od leta 2023", opozarja Martin Korošec. To je bilo leto prehoda iz najgloblje krize v okrevanje in pre-bull market. Posledično so lahko velike rasti naredile tudi več kriptovalut. "Ena izmed njih, ki sem jo razkril tudi v svojem priročniku FENIKS, kriptovalute za začetnike, je do zdaj dosegla 1100-odstotno rast." 

"Če to primerjamo z novimi, nišnimi kriptovalutami, ki jih največ raziskujem, je to zelo veliko. Največja rast nišne kriptovalute, ki sem jo dosegel v letu 2023 (in z mano člani mojega izobraževanja), je 3500-odstotna. To pomeni, da je iz 300 nastalo 10.500 evrov vrednosti. In raste."

"A za leto 2024 pričakujem odločilno spremembo za velike kriptoprojekte. Takih rasti preprosto več ne bodo mogli doseči. Letos bom zato svojo strategijo popolnoma prilagodil manjšim, novim, inovativnim kriptoprojektom, za katere ocenjujem, da bi lahko imeli do konca bull marketa potencial 10.000-odstotne rasti. To je povsem drugačna zgodba kot sledenje obstoječim, velikim, uveljavljenim kriptovalutam." 

"Je kot raziskovanje Divjega zahoda, iskanje igle v kopici sena. Da bi našel sveti gral med tisočerimi možnostmi, moram uporabiti povsem druge tehnike in znanje kot pri velikih kriptovalutah."

"Zato pripravljam poseben izobraževalni webinar Kripto strategija za 2024. Na njem bom razkril tehnike, s katerimi si pomagam pri iskanju kriptovalut, ki imajo možnost doseči stokratno rast." 

Udeležba na webinarju je za dober začetek leta 2024 popolnoma brezplačna

Ker je število mest omejeno, se prijavite zdaj tukaj.

Bitcoin halving, naslednji veliki sprožilec rasti

Halving ima izrazit vpliv na dvig cene bitcoina, kar potrjuje statistika. Prvi halving se je zgodil leta 2012, kar je sprožilo dvig cene iz 12 dolarjev na približno 1200 dolarjev. Drugi halving leta 2016 je spremljala rast cene iz približno 300 dolarjev na rekordnih 20 tisoč dolarjev. Po intenzivnih rasteh običajno sledi začasno znižanje cen, saj tisti, ki so kupovali po nižjih cenah, prodajajo tistim, ki so kupovali po višjih cenah. Pomembno je izogniti se nakupu prepozno in predrago.

Leto 2020 je bilo zaznamovano z enako dinamiko, saj je bitcoin po halvingu skočil iz tri na 69 tisoč dolarjev. Prvič je nekaj digitalnega postalo dražje celo od zlata. Največji dvig cen se običajno zgodi v mesecih po halvingu.

Ta redka priložnost za veliki cikel rasti se pojavi le vsake štiri leta! Kljub temu je večina ljudi prejšnje halvinge zamudila. "Za začetnike je ključno, da pridobite nujno tehnično znanje, da znate kriptovalute pravilno in varno kupiti ter hraniti. S tem znanjem boste tudi razumeli značilnosti kriptoprojektov z velikim potencialom ter prepoznali kriptoniše z visokimi možnostmi rasti v letu 2024", poudarja strokovnjak za kriptovalute Martin Korošec.

Če želite izkoristiti edinstveno priložnost, kot je halving bitcoina, se je treba najprej dobro pripraviti in razumeti dinamiko kriptosveta.

Kako se naučiti nujnega tehničnega znanja?

Kakšne so značilnosti kriptoprojektov z velikim potencialom rasti in katere kriptoniše imajo lahko velike možnosti rasti v letu 2024?

Vse kakovostne izobraževalne informacije na enem mestu. Pridobite jih, preden porabite en sam evro za kriptovalute. Prijavite se na brezplačni webinar TUKAJ.

Bitcoin halving bo že sredi aprila 2024!

Leto 2024 oznanja prihod parnega leta, ki ima ključno vlogo v svetu bitcoina. To je zato, ker se razpolovitev ali halving bitcoina zgodi le vsake štiri leta. V praksi to pomeni, da rudarji bitcoina kot nagrado za potrjevanje transakcij prejmejo polovico manj bitcoinov. S tem se neposredno povečajo stroški za rudarje, saj se ti zdaj dvakratno povišajo.

Posledično doživi bitcoin okrepljeno osnovno vrednost. Trenutni stroški električne energije, potrebni za rudarjenje enega bitcoina, znašajo kar 53 tisoč dolarjev (v Južni Koreji) in 32 tisoč dolarjev v Nemčiji, kjer je električna energija dražja. Povprečen strošek se giblje okoli 19 tisoč dolarjev, in to zgolj za porabo električne energije.

Treba je upoštevati tudi stroške pridobivanja, namestitve ter vzdrževanja vrhunske programske opreme, procesorjev, grafičnih kartic, hlajenja, najema ali gradnje stavbe ter inženirskih storitev. Ko se število novih bitcoinov prepolovi, rudarji ne morejo več prodajati bitcoina pod stroški, ki so zdaj dvakrat višji. To ne nazadnje vodi v novo rast cen bitcoina, ki se dogaja v ciklih po štiri leta.

Zvezde za kriptovalute v letih 2024 in še v 2025 kažejo zelo ugodno konstelacijo. Milijarde največjih finančnih institucij lahko v kriptovalute vnesejo dinamiko, kot je še nismo videli.

Ne zamudite tega razburljivega obdobja velikih priložnosti, ker o kriptovalutah še nimate znanja ali jih nimate časa spremljati. Izkoristite priložnost za udeležbo na brezplačnem izobraževalnem webinarju, ki ga organizira strokovnjak za kriptovalute, Martin Korošec.

Za brezplačno prijavo zdaj kliknite TUKAJ.


*Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Martin Korošec ali njegovo podjetje Rdeča Oranža d.o.o. ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Vsem bralcem priporoča, da se, preden sprejmete odločitve o investiranju, o tem predhodno posvetujete s svetovalcem z ustrezno licenco.

Ne spreglejte