Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
24. 12. 2016,
7.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

spletne raziskave spletne ankete Mediana

Sobota, 24. 12. 2016, 7.00

6 let, 7 mesecev

Spletne raziskave – ker vam bomo res pozorno prisluhnili!

Oglasno sporočilo

Foto: Thinkstock

Redke so priložnosti, ko vaše mnenje tako veliko šteje. Ne le da boste z njim opozorili na vaše izkušnje in ugotovitve, temveč boste tako tudi soustvarjali nove izdelke in storitve.

Prek spletnih anket, ki so na voljo za izjemno širok spekter tem, imate priložnost povedati vse, za kar ste imeli občutek, da vas morda ne poslušajo. Poveste lahko, kaj je dobro, kaj vas moti, kako vam je všeč nek izdelek ali storitev, a lahko tudi vplivate na to, kakšni bodo bodoči izdelki in storitve.

Sam svojega mnenja gospodar

Spletne ankete imajo številne prednosti v primerjavi s telefonskimi anketami in drugimi klasičnimi oblikami anket. Izpolnjujete jih, kadar vam ustreza in kjer vam ustreza, diskretno, brez pritiskov ali usmerjanja anketarjev. Strukturirana in tematsko usmerjena vprašanja zagotavljajo, da vaši odgovori pridejo prav tistim, ki ga morajo slišati in bodo vedeli, kaj je treba narediti.

Izpolnjevanje spletnih anket je tudi zabavno, tudi zato, ker podpirajo večpredstavne vsebine, kot so video, fotografija in zvok – anketiranci to radi povedo. Spletno anketo lahko izpolnite naenkrat v celoti, ali po delih, kakor vam dopušča čas in kakor je vam najlažje in najudobneje. Vaše mnenje je pomembno, ob tem, kar ga sporočate, pa se lahko zabavate in tako svoj čas uporabite večplastno koristno.

Spletne ankete je mogoče izpolniti kadarkoli in kjerkoli, kjer je na voljo dostop v internet, tako na računalnikih kot tudi na tablicah in pametnih telefonih. | Foto: Thinkstock Spletne ankete je mogoče izpolniti kadarkoli in kjerkoli, kjer je na voljo dostop v internet, tako na računalnikih kot tudi na tablicah in pametnih telefonih. Foto: Thinkstock

Na koncu pa še nagrada

Ob koncu vsake ankete boste prejeli točke, katerih število bo odvisno predvsem od dolžine in zahtevnosti ankete. Ob zadostnem številu točk jih lahko zamenjate za nagrado, praviloma vrednostnico za nakup v izbrani trgovinski verigi.

Korist od sodelovanja v Medianinem spletnem panelu je tako tudi neposredna – točke prejmete takoj po zaključku vsake ankete, v katero vas glede na vaš profil povabimo. Proizvajalci in ponudniki storitev pa tako dobijo neposreden odziv na svojo ponudbo in jo lahko še bolj približajo vašim željam in potrebam.

Pridružite se že več kot osem tisoč Slovenkam in Slovencem, ki prek spletnih panelov sooblikujejo njim bližji prijaznejši vsakdan ter storitve in izdelke, ki nas v njem spremljajo.

Ne spreglejte