Četrtek,
25. 4. 2013,
14.37

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

DIGGIT

Četrtek, 25. 4. 2013, 14.37

6 let, 7 mesecev

Razkrit program letošnjega DIGGIT-a

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Do druge konference o digitalnih komunikacijah DIGGIT je še 40 dni, znan pa je že bogat dvodnevni program, ki ga bodo soustvarjali domači in tuji predavatelji, strokovnjaki digitalnega komuniciranja.

Potem ko smo na začetku aprila razkrili glavne smernice letošnje izdaje slovenske konference o digitalnih komunikacijah DIGGIT, je zdaj znan tudi podroben program, ki bo 5. in 6. junija v Cankarjev dom privabil množico strokovnjakov in seveda vse, ki jih zanimajo trendi in dobre prakse digitalnega komuniciranja. DIGGIT, ki tudi letos nastaja v sodelovanju revije Marketing magazin in podjetja TSmedia, bo v ospredje postavil predvsem vsebine, prilagojene lokalnemu slovenskemu okolju. Po sredinih jutranjih formalnostih – registraciji in uvodnem nagovoru – se bo začel zgoščen dvodnevni program, ki se bo končal s presenečenjem na četrtkov popoldan. Med eminentnimi tujimi gosti, kot so Sebastian Becker iz nemške agencije The Brain Behind, Nikola Žinić iz zagrebške oglaševalske agencije Bruketa&Žinić ter Alison Fennah, podpredsednica oddelka raziskav in marketinga pri uradu za interaktivno oglaševanje IAB Europe, bodo primere dobrih praks predstavili tudi domači strokovnjaki. Z uvodnim nagovorom bo udeležence in goste pozdravil Mitja Jereb, član programskega sveta konference in direktor področja marketinga v podjetju TSmedia. Uroš Cuder, direktor prodaje v TSmedia in strokovnjak za tržno komuniciranje, bo na predavanju Kako, kje in kdaj ujeti kupca ali "prime-time" je danes cel dan spregovoril o tem, kako skozi ves dan doseči različne ciljne skupine in kako prilagoditi komunikacijska sporočila različnim življenjskim položajem, v katerih so te ciljne skupine. Zanimivo bo tudi na okrogli mizi z naslovom Kako doseči potrošnika – vedno in povsod, na kateri bo med mnenji gostov krmaril Bojan Amon.

Na spletnem mestu konference DIGGIT so poleg podrobnejših podatkov o prijavah na letošnjo konferenco in njenem urniku tudi utrinki in povzetki z lanskega dogodka.