Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 5. 2012,
7.58

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 23. 5. 2012, 7.58

8 let, 3 mesece

Kako po spletu brskati v celozaslonskem načinu?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Na zaslonu vam koristi vsak košček zaslona in znebili bi se odvečnih vrstic spletnega brskalnika, tako da bi imeli spletno stran na celotni površini zaslona. Kako bi brskali v celozaslonskem načinu?

V zgornjem videoposnetku je prikazan način preklopa v celozaslonski način za tri najbolj razširjene spletne brskalnike, ki so Internet Explorer 9, Mozilla Firefox in Google Chrome.

Internet Explorer V brskalniku Internet Explorer kliknite na meni View (Pogled). V seznamu kliknite na postavko Full Screen (Celozaslonski način). Enako boste dosegli, če pritisnete na funkcijsko tipko F11. Brskalnik Internet Explorer se odpre v celozaslonskem načinu. Če želite povrniti običajen pogled, se z miško postavite na zgornji rob okna in z desnim klikom na miško prikličite seznam. V seznamu kliknite na postavko Restore (Povrni). Pogled v Internet Explorerju se bo povrnil v prvotno stanje. Enako dosežete s ponovnim pritiskom na funkcijsko tipko F11.

Google Chrome V brskalniku Google Chrome kliknite na gumb z ikono orodja v zgornjem desnem robu okna. V seznamu kliknite na gumb za celozaslonsko sliko, ki se nahaja v vrstici Povečaj (Zoom). Enako boste dosegli, če pritisnete na funkcijsko tipko F11. Google Chrome se odpre v celozaslonskem načinu. Za izhod iz celozaslonskega načina se z miško pomaknite na zgornji rob okna in kliknite na Izhod iz celozaslonskega načina (F11). Enako boste dosegli, če ponovno pritisnete na funkcijsko tipko F11.

Mozilla Firefox V brskalniku Mozilla Firefox kliknite na meni View (Pogled). V seznamu kliknite na postavko Full Screen (Celozaslonski način). Enako boste dosegli, če pritisnete na funkcijsko tipko F11. Mozilla Firefox se odpre v celozaslonskem načinu. Za izhod iz celozaslonskega načina se z miško pomaknite nad zgornji rob okna in kliknite na desni gumb miške. V seznamu kliknite na postavko Exit Full Screen Mode. Enako boste dosegli, če pritisnete na funkcijsko tipko F11.

Ne spreglejte