Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 2. 2017,
8.05

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Renault Nissan

Natisni članek

nagradna igra ljubezen ljubezen Valentinovo Clio Ranult Clio advertorial

Torek, 7. 2. 2017, 8.05

2 meseca, 2 tedna

Želite izpovedati svoja čustva, pa ne veste, kako?

Vsebino omogoča Renault Nissan
Par, ljubezen, valentinovo

Februar je mesec ljubezni in tudi najboljša priložnost, da izpoveste svoja čustva. Letos je to še lažje. Renault CLIO vam namreč omogoča noro romantično doživetje. Naj vaša čustva končno najdejo pravo pot do vaše ljubezni.

Renault CLIO vam bo letos omogočil resnično ljubezensko izpoved. Napišite ljubezensko pismo ali strastno izpoved, edinstvena Amorjeva ekipa pa jo bo oblikovala v prav posebno glasovno sporočilo.

Novi Renault Clio zelo dobro ve, kako se streže ljubezni in kako vsakemu romantičnemu pobegu dodati tisti pravi kanček strasti, s katero boste ljubljeno osebo popolnoma očarali in na svojevrsten način zapečatili svojo ljubezen.

Naj CLIO postane vaš Cyrano de Bergerac

Renault Clio | Foto:

Poznate zgodbo o Cyranoju de Bergeracu, ki je svojemu prijatelju Christainu pomagal osvojiti srce prelepe Roxanne? To je storil tako, da mu je prišepetaval ljubezensko izpoved, ki jo je Christian pod balkonom izpovedal svoji ljubezni.

Na ta način bo CLIO pomagal vam. Svoji ljubljeni osebi prek Facebooka pustite sporočilo in si omogočite pravo ljubezensko zgodbo.

Renault CLIO bo poskrbel, da bo vaše letošnje valentinovo res nekaj posebnega. Glavna nagrada je posebno kulinarično ljubezensko doživetje in dan z novim Renault CLIOM!

Kako naj pošljem sporočilo?

Potrebna sta samo dva koraka:

1. KORAK: Zamislite si izpoved, ljubezensko sporočilo ali pismo, ki bo najbolj navdušila vašo ljubljeno osebo.

2. KORAK: Sledite povezavi  in svoje besede zapišite na zid.

Za vse drugo bo poskrbel Renault CLIO. Posebna komisija bo med prispelimi sporočili vsaka dva dneva izbirala pet sporočil in jih oplemenitila. Njihovi avtorji bodo prejeli posebej oblikovana sporočila, ki jih bodo lahko posredovali svojim ljubeznim, Renault CLIO pa bo enega izmed njih objavil tudi na družbenih omrežjih.

Med finalnimi sporočili, objavljenimi na družbenih omrežjih, ki bodo prejela največ glasov/všečkov, bo žirija izbrala zmagovalno. Njen avtor bo prejemnik prav posebnega in nadvse romantičnega doživetja za dva, seveda z novim vozilom Renault CLIO. Med vsemi, ki bodo glasovali za sporočila, pa bo ekipa Renault CLIO z žrebom izbrala tudi prejemnike manjših nagrad Renault.

Ljubezen, pismo, valentinovo | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Recept za pravo izpoved

Želite, da bo vaša ljubezenska izpoved uspešna?

Zapomnite si tri osnovna pravila: bodite iskreni, nekoliko hudomušni in izvirni.

Če bodo vaše besede plod vaših čustev, bodo nedvomno prižgale pravo iskro v srcu vaše ljubezni. In to bo samo začetek vajine nove romance.

 

 

Ne spreglejte