Torek,
26. 5. 2020,
9.41

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,48

Natisni članek

Mercedes-Benz razred S Mercedes-Benz Mercedes

Torek, 26. 5. 2020, 9.41

3 leta, 11 mesecev

To je prvi obris novega elitnega mercedesa #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,48
Mercedes-benz razred S | Novi razred S bo postavil smernice nadaljnjega razvoja in s svojimi novostmi tlakoval pot drugim modelom znamke. | Foto Mercedes-Benz

Novi razred S bo postavil smernice nadaljnjega razvoja in s svojimi novostmi tlakoval pot drugim modelom znamke.

Foto: Mercedes-Benz

Epidemija je dodobra spremenila način, kako proizvajalci predstavljajo nove modele. Mercedes je zagnal novo storitev Meet Mercedes Digital, v prvem digitalnem oddajanju pa je sodeloval sam izvršni predsednik znamke Ola Källenius. Nekaj besed je namenil tudi novi generaciji razreda S in razvnel domišljijo s prvo uradno skico.

Razred S s kodnim imenom W223 bo ohranil prepoznaven obraz, ki ga je nosil že predhodnik. Veliko masko hladilnika bo dopolnil nekoliko bolj atletski videz, vse skupaj pa bodo dopolnili žarometi, podobni tistim na modelih CLS oziroma na prenovljenem razredu E.

Avtomoto Poglejte, to bo notranjost novega elitnega mercedesa #foto

Vodilna sila v avtomobilskem svetu

Ola Källenius je o novem paradnem konju znamke govoril z izbranimi besedami. Šlo naj bi za tehnološki presežek v svetu Prihodnje leto bo razkrit še električni razred S, ki bo poimenovan EQS. | Foto: Mercedes-Benz Prihodnje leto bo razkrit še električni razred S, ki bo poimenovan EQS. Foto: Mercedes-Benz avtomobilizma, vodilno silo, ki bo postavila temelje za vse prihodnje generacije modelov. Kot izvršni predsednik je že lahko vozil predserijske primerke in izpostavil njihovo uglajenost pri avtocestnih hitrostih. Tudi pri višjih hitrostih je bila vožnja spokojna in neslišna. "Predhodnik je postavil letvico visoko, toda novi razred S bo poseben," je dejal na prvem digitalnem oddajanju prek storitve Meet Mercedes Digital.

Poleg prve uradne skice je Källenius razkril, kdaj bo novi razred S ugledal luč sveta - to bo v drugi polovici letošnjega leta. Električnega EQS bodo lansirali prihodnje leto, prihodnji teden pa bosta v celoti razkrita še novi razred E kupe in kabriolet.