Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Gregor Pavšič

Petek,
29. 8. 2014,
13.52

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Mercedes-Benz

Petek, 29. 8. 2014, 13.52

8 let

NZS dobila 10 mercedesov: Katanec vozi terenca ML, sekretarju limuzina E

Gregor Pavšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Mercedes je Nogometni zvezi Slovenije zagotovil deset novih vozil. Selektor Katanec vozi terenca ML 350, sekretar NZS novo limuzino razreda E, na razpolago še mercedesi C ter dva kombija.

Daimler podpira nemško reprezentanco, del njihovih uspehov se zdaj seli tudi v Slovenijo

Selektor slovenske nogometne reprezentance Srečko Katanec je danes v Ljubljani razkril imena nogometašev za prvi del novega kvalifikacijskega ciklusa za prihodnje evropsko prvenstvo, ob tej priložnosti pa je Nogometna zveza Slovenije razkrila tudi podrobnosti sodelovanja z uvoznikom znamke Mercedes-Benz v Sloveniji.

"Daimlerjev koncern je že tradicionalni pokrovitelj nemške nogometne reprezentance, torej svetovnih prvakov. S sodelovanjem s slovensko zvezo bi radi del te uspešnosti prenesli tudi v slovenske okvire," je dejal Rasto Oderlap, direktor uvoznika znamke Mercedes-Benz v Sloveniji.

Nogometaši dobili šest razredov C, enega E, terenca ML, viana in sprinterja

Mercedes bo z nogometaši sodeloval vsaj dve leti oziroma do konca tega kvalifikacijskega ciklusa. Del sodelovanja so pokrili s finančnimi sredstvi, preostanek z avtomobili.

Nogometna zveza je tako dobila skupno osem vozil. To je šest mercedes-benzov razreda C, ki jih bodo vozili različni funkcionarji zveze, sekretar NZS Aleš Zavrl bo vozil novega mercedes-benz razred E, selektor Katanec pa novega mercedes-benza ML. Svoj športni terenec, gre za model ML 350 bluetec, je že prevzel. Predsednik NZS Aleksander Čeferin ostaja pri svojem zasebnem vozilu.

"Če bomo igrali tako dobro, kot se peljejo mercedesi, nam ne bo hudega," se je pošalil Katanec, ki je sicer že stalna Mercedesova stranka. Pred tem je vozil model GL, zdaj pa je izbral novega ML.

Nogometna zveza je ob tem dobila še dve dostavni vozili. To sta viano in sprinter, viana bo sčasoma zamenjal novi razred V.

Ne spreglejte