Četrtek,
11. 8. 2011,
7.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 11. 8. 2011, 7.26

8 let

"Spremeniti sistem, dokler ne bo vojna"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal je nepreklicno odstopila, potem ko je protikorupcijska komisija sporočila, da je pri najemu prostorov za Nacionalni preiskovalni urad (NPU) zaznala elemente koruptivne dejavnosti.

Brnica (10. 8. 2011 17:52:14) Končno je odstopila, to je moralno dejanje. Sedaj pa naj še odstopijo drugi politiki, ko so v fazi "osumljencev". Slovenija čaka.

McEnzie (10. 8. 2011 23:50:43) Mogoče je gospa tudi kaj dobrega naredila za policijo. Saj je zato plačana. Ali je kaj za Slovence???? Vsekakor se ti še vedno mora kaj zgoditi, da policija posreduje. Vsekakor so policaji še vedno inkasantje. Vsekakor še vedno živimo v represivni državi. Vsekakor smo še vedno mafiji prijazna država. Skratka prijazna za vse, ki Sloveniji ne doprinesejo nič, le plenijo jo. Spremeniti sistem, dokler ne bo vojna.

PALA (10. 8. 2011 18:56:38) Menim tudi, da bi takoj morala nepreklicno odstopiti tudi predsednik Rač. sodišča g. Šoltes in predsednik Prot. kor. komisije g.Klemenčič, ker sta po objavah v raznih medijih bila vsak na nek način udeležena pri dejanju, ki so očitana ga. Kresalovi. Ne vem, kako si g. Klemenčič predstavlja, da se je otresel krivde oziroma soodgovornosti za domnevno korupcijo, ker kot državni sekretar in desna roka (ter »prijatelj«) ministrice Kresalove ni pravočasno opozoril, da je posel sporen, kar mu je bila

Frajgajst (10. 8. 2011 18:40:50) hmm..ma dragi komentatorji..se kregate med sabo tako levi kot desni...pa sredisnski pa ne vem kateri še..ampak..ja že pred več kot 2000 leti ne jekdo izjavil: razdeli in vladaj..!! in to se dogaja tud danes..vodjo pa nas(in so nas vodle v vsej zgodovini naše mlade državce...) kreature človeške, ki nimajo nobenih moralnih in človeških vrednost..in se nam smejijo v oči..namesto, da bi se poenotil in vse posali na smetišče zgodovine seveda s specialno popotnico in ustoličil povsem nove obraze..!!!

Veliki Britaniji še vedno grozijo nemiri. Vlada je na ulice poslala 16 tisoč policistov, britanski premier David Camern pa je napovedal, da se bodo proti razgrajačem borili tudi z vodnimi topovi.

Jos (10. 8. 2011 15:00:50) Prva sprememba,ki je nujno potrebna je razpustitev kraljeve družine in vseh rojalistov.Taki rojalisti so pokazali, da so v času najhujše krize sposobni organizirati razkošno poroko vredno miljone in miljon evrov pred očmi ljudi, ki nimajo kaj jesti.To bi moral biti prvi korak, za boljši jutri.Takoj za tem pa bi bilo potrebno drakonsko obdavčiti bogataše in tako denar nameniti za odpiranje novih delovnih mest, ker ostudni kapitalisti sedaj kopujejo zlato,namesto da bi investirali v delovna mesta.

Tilda Timic (10. 8. 2011 17:11:26) na vsak način je vzrok v revščini,ki se je množično pojavila v Londonu.Pa pazimo,da se tudi pri nas ne zgodi kaj takega.Smo že na poti,naši mulci pa tudi,starši sedaj namesto da bi jih peljali na morje na črno delajo za položnice,otroci pa so prepuščeni ulici.