Četrtek,
7. 4. 2011,
8.06

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 7. 4. 2011, 8.06

8 let, 3 mesece

"Problem ni vlada, temveč mi"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Saj ni res, pa je – poslanci iz vrst opozicijskih strank so predlagali še en referendum, tokrat o zakonu, ki preprečuje delo na črno. Koalicija jim očita, da zavirajo prepotrebne reforme.

Vicious (6. 4. 2011 13:13:23) Nič denarja tudi za nas.... Pa kaj ljudem ni jasno.... Ljudje smo država. Davke dajamo v skupen "lonec" iz katerega nato jemljemo svoje pravice. zdravstveno zavarovanje, pokojnino, socialno varnost,... Več kot je dela na črno, manj je denarja v "loncu". Tako da kar podpirajte delo na črno. V lastno skledo pljuvate.

Pavaroti (6. 4. 2011 13:16:35) smešno..nadaljnih 5 milijonov ki jih bomo zafurali za brezveze..res smo bogata država!razumem da se ljudje bunijo,sam smo pa slovenci tut dvolični,ko nam je se primerjamo z nemčijo,švedsko in ne vem kom še, a na tem področju ko pa je treba hiše na črno gradit bi pa ostali pravi BALKANCI!idi v nemčijo pa si sezidaj bajto na črno če upaš..uporabimo jim sam ko nam paše,mogli se bomo sami odločit al bi radi meli zakone za balkance al kot zahodne države- nekaj vmes ne gre!problem ni vlada temveč MI !

perči (6. 4. 2011 14:25:09) Viciou - Iz lastnih več desetletnih izkušenj vam lahko povem, da nas bo neplačevanje davkov, neizdajanje računov, pripeljalo na pot Grčije. O tem ni več dvoma. Da, še ostale stvari so, ki bi jih bilo potrebno urediti, toda nekje pač moramo začeti. Eni bi začeli red delati drugje, eni pa nikjer... Me se z uvajanjem reda standard gotovo ne bo poslabšal, zato sem za ureditev razmer in preganjanje davčnih zatajitev in dela na črno!

Slovenijo je obiskal motivator Nick Vujicic, ki prek spopadanja s svojimi telesnimi omejitvami ljudem vliva novo voljo do življenja. Prvo v vrsti predavanj, ki jih bo imel pri nas, je obiskovalce navdušilo.

bobydrin (6. 4. 2011 16:33:15) nick je predvsem velik človek z ogromno energije..., kar se pa boga tiče bi za njega (vkolikor seveda obstaja) lahko tud drgač poskrbel...

nichiren (6. 4. 2011 16:42:29) drugače imam averzijo proti ljudem ki v vsakem svojem početju in rezultatu istega, najdejo da je bog tisti ki ima zasluge,ali da je kriv za neuspeh,vendar človeka ki iz svojega hendikepa naredi tak boom in biznis je treba spoštovati.verjamem pa da je njegovo prvo vprašanje bogu bilo:zakaj si me ustvaril takega kot sem.ali je bog tako maščevalen,ali je na samsari vrsta za plačilo grehov ne vem.je pa bog zelo krut,vsaj če pogledam primer nesreče 4 letne deklice pred kratkim

eop (6. 4. 2011 17:40:36) Res, vsaka cast. Sam absolutno ne verjamem v boga (res, ce obstaja, le kaj zakaj je tako hudicevo dobro, da ga je naredil takega, ceprav verjamem, da bi veliko ljudi naslo odgovor tudi na to), a ce je clovek posten, neskodljiv, inteligenten...ga sprejmem. Poznam mnogo kvazi vernikov, ki so zelo nestrpni do neverujocih in se imajo za nekaj vec. To ze po definiciji ne gre skupaj z vero.