Ponedeljek,
18. 1. 2016,
14.59

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Hofer GEN-I zelena energija

Ponedeljek, 18. 1. 2016, 14.59

3 leta, 2 meseca

Prestopite na zeleno

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Varujte okolje z uporabo zelene elektrike in ob tem prihranite.

Hofer in GEN-I sta pripravila skupen trajnostno naravnan projekt "Zelena energija 2016", v okviru katerega odjemalcem omogočata prehod na električno energijo iz obnovljivih virov, ki je proizvedena izključno v Sloveniji.

Hofer si kot imetnik številnih odličij kakovosti in standardov tako za živilske kot neživilske izdelke v okviru iniciative "Danes za jutri" prizadeva na vseh ravneh delovati trajnostno in družbeno odgovorno, zato nenehno oblikuje in izvaja najrazličnejše družbeno odgovorne projekte. Prizadeva si za trajnostno pridobivanje električne energije v Sloveniji, za izvajanje ukrepov za zmanjšanje emisij CO2, za učinkovito rabo v poslovalnicah, vozilih in dobavnih procesih ter za razširitev ponudbe tehničnih izdelkov iz energetsko visoko učinkovitih razredov po ugodnih cenah.

V vseh svojih poslovalnicah uporablja zeleno električno energijo iz obnovljivih virov (t. i. zeleno energijo) in k temu spodbuja tudi kupce. Tako v sodelovanju s podjetjem GEN-I izvaja projekt "Zelena energija 2016", v okviru katerega od 14. 1. do 31. 3. 2016 vsem gospodinjskim odjemalcem omogoča preprost prehod na zeleno električno energijo, ki je proizvedena izključno v slovenskih hidroelektrarnah.

Hofer, ki mu odgovornost do okolja in družbe predstavlja pomembno vrednoto in vidik poslovanja, se je pri tem projektu ponovno odločil za zanesljivega partnerja, za podjetje GEN-I, ki je največji in že šest let zapored (po podatkih ministrstva za infrastrukturo) tudi najcenejši dobavitelj električne energije za gospodinjske odjemalce v Sloveniji. V raziskavi Trusted Brands pa je bil že dvakrat zapored v kategoriji Ponudnik energije izbran za najbolj zaupanja vredno blagovno znamko med ponudniki energije v Sloveniji, ki ji zaupa že več kot 140 tisoč odjemalcev. Pri tem avtentičnost izvora zelene električne energije zagotavlja z ustreznimi in mednarodno priznanimi certifikati.

Podjetje GEN-I bo za nove odjemalce uredilo vse formalnosti

Za prestop na zeleno električno energijo lahko odjemalci električne energije najkasneje do 31. marca 2016 izpolnijo spletni obrazec na www.pocenielektrika.si , pošljejo elektronsko sporočilo na pocenielektrika@gen-i.si ali pokličejo brezplačno telefonsko številko 080 1558. GEN-I bo pripravil pogodbo, ki jo bo treba podpisano po pošti vrniti na naslov GEN-I, in sicer najkasneje do 15. aprila 2016.

Več informacij na: daneszajutri.hofer.si ali www.pocenielektrika.si .