Petek,
27. 6. 2014,
9.02

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 27. 6. 2014, 9.02

8 let

Ugrabljena in umorjena ženska naj bi bila dekle domnevnega roparja SKB banke (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Policiste so v četrtek zvečer obvestili o domnevni ugrabitvi ženske v Ljubljani. Končala se je tragično, saj so ugrabljeno žensko našli hudo poškodovano, kasneje pa je umrla.

Kot poroča Večer, naj bi neznanca ugrabila 31-letno dekle Dejana Vidmarja, ki je v ljubljanskem priporu zaradi ropa SKB banke, ko so roparji iz sefov odnesli za več kot 30 milijonov evrov plena.

Večer sicer navaja besede očividke, ki je videla ugrabitev, da je ženska stala ob kolesu in mimoidočim delila letake, ko se je do nje pripeljal večji beli avto, se ustavil, iz vozila pa sta skočila dva zamaskirana moška. Na glavi naj bi imela kape, na njih pa samo izreze za oči. Dekle naj bi zgrabila, jo potegnila s kolesa, porinila v avto, nato pa naj bi voznik odpeljal. Policiji naj bi po ugrabitvi nek drug očividec takoj sporočil registrsko številko kombija, še poroča Večer.

Na PU Ljubljana so potrdili, da se je včerajšnja ugrabitev končala tragično, saj so žensko okoli 5. ure zjutraj v Podpeči našli hudo poškodovano, pozneje je na kraju umrla.

Policisti iskali bel avtomobil Policisti so nam zjutraj pojasnili, da iščejo bel avtomobil znamke alfa romeo, koprskih registrskih tablic z začetnico E9, ki so ga opazili na kraju dogodka, vendar so pozneje iskanje preklicali, saj so vozilo izsledili. Po poročanju medijev je bila alfa parkirana kakih 200 metrov stran od trupla in zažgana.

Kot so še dodali na Policijski upravi Ljubljana, so jih včeraj nekaj minut pred 19. uro obvestili o dogodku, ki ima znake kaznivega dejanja protipravnega odvzema prostosti. Takoj po sporočilu so policisti začeli zbirati obvestila, opravljati oglede in preverjati okoliščine. Aktivnosti policije so tako trajale vso noč.

Na policiji so še pojasnili, da zbiranje informacij še ni končano. Policisti še naprošajo vse, ki bi lahko podali kakršnokoli informacijo v zvezi s primerom, da to sporočijo na intervencijsko številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.