Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 3. 2024,
14.32

Osveženo pred

1 mesec, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,49

Natisni članek

dobrodelnost Greice Murphy Goran Dragić Goran Dragić

Ponedeljek, 18. 3. 2024, 14.32

1 mesec, 1 teden

Goran Dragić novo izbranko pripeljal v Slovenijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,49
Goran in Greice | Foto Profimedia

Foto: Profimedia

Slovenski košarkarski zvezdnik se te dni mudi v domovini, kamor pa ni prišel sam – s seboj je pripeljal svojo novo partnerko. Ta je v intervjuju za MMC med drugim razkrila, kako in kje sta se spoznala. 

V začetku februarja je Goran Dragić na Instagramu prvič pokazal svojo novo izbranko, Američanko Greice Murphy, v družbi katere so ga fotografi sicer ujeli že prej.

Goran Dragić
Trendi Je skrivnostna lepotica nova izbranka Gorana Dragića?

Te dni pa se zaljubljeni par mudi v Sloveniji. Greice je namreč na Instagramu objavila skupno fotografijo in na njej označila, da sta z Goranom v Ljubljani, fotografijo pa je nato na svojem profilu delil tudi on.

Greice je v intervjuju za MMC razkrila, da sta se z Dragičem spoznala prek skupnega prijatelja, odšla na večerjo in od takrat naprej sta skupaj. "Sprva nisem vedela, da je košarkar. Dejala sem mu: Sploh nisi videti kot košarkar! Za koga pa igraš?" je povedala brazilska podjetnica, ki je v otroštvu sicer tudi sama igrala košarko. 

Po njenih besedah je izjemno navdušen, da bo prišel domov in svojo zadnjo tekmo odigral tukaj. "Njegovo srce je zagotovo tukaj. Pri tem ga bom seveda podpirala," je dejala Greice in dodala, da je Slovenija čudovita. Povedala je tudi, da sta lani poleti z Goranom obiskala Srbijo, zdaj pa se prvič skupaj mudita v Sloveniji. 

Goran in Greice | Foto: Instagram/Goran Dragić Foto: Instagram/Goran Dragić

Goran Dragić je v Ljubljano prišel tudi zato, ker je danes z RTV Slovenija sklenil sodelovanje ob dobrodelnem gala večeru in poslovilni tekmi, ki ju prireja 23. in 24. avgusta.

Kot so sporočili z RTV Slovenija, so pridobili pravice za prenos obeh dogodkov, na katerih bo Dragić zbiral sredstva za mlade športnike, ki si udejstvovanja v različnih športnih disciplinah ne morejo privoščiti.

Zvezdan Martić, Goran Dragić in Matej Avanzo | Foto: Miloš Ojdanič Zvezdan Martić, Goran Dragić in Matej Avanzo Foto: Miloš Ojdanič

Sredstva, ki jih bo na dvodnevnem dobrodelnem spektaklu zbral Dragić skupaj s športnimi kolegi, mnogimi športnimi legendami in košarkarskimi navdušenci, bodo razdelili med program Botrstvo v športu, katerega nosilec je Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje, in Fundacijo Goran Dragić. Vse leto 2024 pa bo mogoče Goranove humanitarne projekte podpreti tudi s pošiljanjem SMS-sporočil, in sicer z besedilom GOGI5 ali GOGI10 na številko 1919.

Dragić obiskal otroke na pediatrični kliniki

Dragić je skupaj s svojo izbranko obiskal tudi Pediatrično kliniko in tam razveselil bolne otroke. Srečal se je z direktorjem UKC Ljubljana Markom Jugom in strokovnim direktorjem Pediatrične klinike Markom Pokornom ter bolnišničnim osebjem, ki skrbi za najmlajše bolnike. 

Otrokom je prinesel darila in se preizkusil v namiznem nogometu. 

Goran Dragić
Sportal Za Dragićevo slovo bo še nekaj vstopnic, a …
Goran Dragić
Sportal Valentinov poljub Gorana Dragića
Goran Dragić Griece Murphy
Sportal Goran Dragić pokazal novo izbranko
Ne spreglejte