Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 5. 2016,
15.14

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

sokovnik mešalnik lupilec

Četrtek, 19. 5. 2016, 15.14

6 let, 7 mesecev

Naprave za hrano z okusom!

Oglasno sporočilo

Ste naveličani zmeraj enakih sendvičev, kupljenih sokov? Imate zalogo sadja in zelenjave, ki vam pogosto propade? Se vam zjutraj mudi in nimate časa za pripravo kvalitetnega obroka? Želite več okusa?

Komu so naše naprave namenjene?

Vsem, ki se že zdravo prehranjujete in želite svojo prehrano nadgraditi še s pitjem svežih sokov, smutijev, presnih prigrizkov! Torej vsem, ki vam je skrb za zdravje pomembna.
Prav pridejo tudi tistim, ki z užitkom in veseljem pridelujejo lastno sadje in zelenjavo – večje količine je enostavneje popiti kot pojesti, kajne? Odlično je tudi, če hrano lahko sušimo in jo tako shranimo za čas zunaj sezone, obenem pa tako ohranimo veliko vitaminov in mineralov!
Zelo zadovoljni uporabniki so seveda tudi družine z dojenčki in majhnimi otroki – z našimi napravami so kašice hitro, a preprosto pripravljene, sokovi pa zmeraj sveže stisnjeni!
Se vam pogosto mudi in nimate časa za zdrav zajtrk? Smuti je lahko odličen nadomestek sendviča, pripravite ga hitro, poleg tega pa je prava energijska bomba! Ravno zato jih imajo radi tudi športniki, saj z njimi oskrbijo svoje telo s potrebnimi hranljivimi snovmi! Mešalniki so priročna ideja tudi za vse študente, ki radi dlje spijo, nato pa se jim zmeraj mudi na predavanja – možgani bolje delujejo, če jih prej nahranimo.
Kaj pa tisti, ki radi svoje telo vsake toliko razstrupijo? Sokove lahko prijete povsem preventivno ali pa tudi kot pomoč pri zdravljenju bolezni!
Pa še ideja za podjetja, ki svojim zaposlenim želijo omogočiti "kozarčke zdravega" tudi v službi za malico ali pa že izvajajo program promocije zdravja na delovnem mestu in svoje zaposlene spodbujajo k zdravemu prehranjevanju.

Vrhunski sokovniki Hurom: večji izkoristek – večji prihranek

Pripravljanje svežih sokov je zdaj hitro in preprosto. Priprava sadja in sokovnika traja le nekaj minut, čiščenje pa le toliko, kolikor je potrebno za izpiranje pod tekočo vodo. Sok, pripravljen s sokovnikom HUROM, dokazano vsebuje kar štirikrat več vitaminov, encimov in mineralov in šestkrat več vitamina C kot sok, ki je pripravljen s tradicionalnim sokovnikom.
Zaradi delovanja pri nizki hitrosti ohranja večji del hranilnih snovi, okus, barvo, vitamine, encime in minerale kot običajni sokovniki. Sadja ne strga, temveč ga zdrobi in stisne. Tako pripravljen sok se ne segreva, zato ni le okusnejši, temveč tudi bolj zdrav.
Zaradi odličnega izkoristka Huromovih sokovnikov lahko veliko prihranite pri sadju in zelenjavi! Pulpa, ki ostane po sočenju, je namreč zelo suha. Iz kilograma pomaranč stisne 7 decilitrov soka, iz kilograma korenja 4 decilitre soka, iz kilograma jabolk pa kar 6 decilitrov soka (količine pridobljenega soka so okvirne in so odvisne od sočnosti sadežev).
Nasvet: tudi pulpo, ki jo sicer po navadi odvržemo, lahko koristno porabimo: z njo lahko pečemo na primer korenčkove mafine, zgostimo zelenjavne juhe ali pa jo dodamo v kašice. Če kupujete ekološko sadje in zelenjavo, lahko sadeže le operete, da odstranite morebitne ostanke zemlje in prahu, nato pa jih skupaj z lupino narežete in vržete v sokovnik (zaradi močnih eteričnih olj pa to odsvetujemo pri citrusih). Ker se pri Huromu zavedajo, da je BPA zdravju škodljiv, so seveda vsi plastični deli sokovnika brez te spojine!
Tokrat vam ob nakupu sokovnika HUROM HH podarimo darilne bone v vrednosti 70 evrov za nakup EKOloških živil v Ekošari, za sokovnik HUROM HQ pa v vrednosti 50 evrov!

 | Foto:

 

Mešalnika Premium in CI BS5 – ko se združita vrhunska tehnologija in dizajn!

Spoznajte svojega novega kuharskega pomočnika, ki bo vašo pripravo v kuhinji povsem poenostavil! Vrhunski mešalnik je oblikovan tako, da njegov dizajn še dodatno pripomore k odličnemu načinu delovanja. Odličnost mešalnika je osnovana tudi s pomočjo ostrih rezil iz nerjavečega jekla, ki celo kocke ledu v nekaj sekundah pretvorijo v prah! Vam poleti prija sladoled, a vas skrbijo odvečne kalorije?

 | Foto:

Zamrznite narezane koščke manga, jagod, banan ali drugega sadja in jih zmeljite v omamen, hladen sladoled – brez dodatkov! Mešalnik je tako preprost za uporabo, da lahko z njim svoje mojstrovine pripravljate vsak dan! Ustvarite lahko marsikaj: od priljubljenih smutijev, sorbetov, omak, juh in še kaj – naj bo meja le vaša domišljija! Ta tihi, a vseeno močan in vzdržljiv mešalnik bo postal glavni pripomoček v vaši kuhinji!
Tokrat vam ob nakupu mešalnika 32HP podarimo darilne bone v vrednosti 80 evrov za nakup EKOloških živil v Ekošari, za mešalnik CI BS5 pa v vrednosti 40 evrov!

 | Foto:

Dehidratorji – kombinacija napredne tehnologije in elegantnega stila!

Želite sadje, zelenjavo, zelišča, meso ali ribe shraniti za dlje časa, a ne želite, da izgubijo vse vitamine in minerale? Sadje in zelenjavo naj bi sušili na temperaturi 55–60° C, tako bo izguba vitamina C in A najmanjša. Meso in ribe moramo sušiti na najvišji temperaturi, ki jo lahko nastavimo, da preprečimo razvoj bakterij in drugim mikroorganizmov (značilnih za meso in ribe) na začetku sušenja. Semena vsebujejo veliko maščobe, zato jih sušimo pri 35–41° C, sicer lahko postanejo žarki. Zelišča in začimbe imajo najbolj izrazit okus, preden zacvetijo, zato jih je treba posušiti takoj, ko jih naberemo (kupimo). Zaradi aromatičnih olj jih je najbolje sušiti pri 35–41° C.
Sušeno sadje in zelenjavo lahko hranimo do enega leta, sušeno meso in ribe pa porabimo v roku meseca ali dveh.
Na voljo je dehidrator IR-D5, ki omogoča sušenje živil na dva različna načina: sončno in senčno sušenje. Narejen je iz vrhunskih in vzdržljivih materialov, kot je nerjaveče jeklo. Dizajn naprave ni le eleganten, temveč omogoča najboljši način kroženja zraka znotraj naprave.

 | Foto:

Za tiste, ki imate vedno na zalogi veliko svežih živil, pa je na voljo tudi dehidrator LD-9013A: ta ima zares veliko prostora, njegova zmogljivost pa omogoča, da naenkrat posušimo in pripravimo zares veliko hrane!
Z dehidratorjem: smo lahko zares kreativni, pripravimo lahko tudi putpuri! Rože, zelišča in začimbe za potpuri prav tako sušite pri 35–41° C, da zadržijo čim več arome in tudi barv!
Tokrat vam ob nakupu dehidratorja IR-D5 podarimo darilne bone v vrednosti 90 evrov za nakup EKOloških živil v Ekošari, za dehidrator LD-9030A pa v vrednosti 60 evrov!

Za konec pa še naprava, ki vam bo pripravo le še dodatno olajšala: Orange peel!

Preprosta rešitev za lupljenje sadja in zelenjave! Z Orange peel lahko lupite vso sadje in zelenjavo, če je njena oblika okrogla ali ovalna. Razlog za to je precej preprost – naš lupilnik lupi na enak način, kot bi sicer sadje in zelenjavo lupili vi!
Sadje in zelenjava, ki ju lahko lupimo, sta na primer: repa, koleraba, čebula, jabolka, hruške, pomaranče, limone, grenivke, breskve, krompir, kivi, slive, paradižnik. Orange Peel ne potrebuje posebnega vzdrževanja, očistimo ga le z vlažno ali mokro krpo. Lupilnik omogoča nastavitev lupilne tube tako, da način lupljenja ustreza vašim potrebam (nastavitev za grobo ali fino lupljenje).
Tokrat vam ob nakupu lupilca sadja in zelenjave podarimo darilne bone v vrednosti 20 evrov za nakup EKOloških živil v Ekošari!

 | Foto:

Prodajna mesta naših naprav:
Ker so zaloge v nekaterih poslovalnicah manjše, nas prosimo prej pokličite, da vam zagotovimo napravo tudi na izbrani lokaciji.

Spletna trgovina – naše naprave vam pripeljemo na dom ali delovno mesto po vsej Sloveniji.

EKOŠARA Bežigrad, Vojkova 52, Ljubljana Bežigrad
od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure, v soboto od 9. do-13. ure
(telefon 031 745 885)

EKOŠARA Jablana – Tržnica BTC City
od ponedeljka do petka od 8. do 18. ure, v soboto od 8. do 17. ure
v nedeljo izjemoma takrat, ko je odprt celoten BTC City
(telefon 01/585 28 13, 031 506 801

EKOŠARA Vrhnika – Tržaška cesta 3a, Vrhnika (center)
od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure, v soboto od 8. do 13. ure
(telefon 01/756 2300)

EKOŠARA Lucija – TPC Lucija nasproti Marine Portorož
od ponedeljka do petka: od 8. do 20. ure, sobota: od 8. do 13. ure
(telefon 040 559 592)

Vljudno vabljeni in dobrodošli!

Ne spreglejte