Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 6. 2013,
17.03

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sobota, 1. 6. 2013, 17.03

8 let

Hujšajte in trenirajte kot Britney Spears

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Se sprašujete, kako je še pred kratkim precej okrogla Britney Spears tako hitro prišla do popolne postave? Njen osebni trener je razkril nekaj skrivnosti zvezdniške vadbe, ki vam lahko pridejo prav.

Osebni trener zvezdnikov Tony Martinez, ki je v roke vzel tudi pevko Britney Spears, je razkril, kakšne vaje in predloge je dal pevki, da je v tako kratkem času izgubila kar precej nakopičenih klilogramov. Nekaj teh trikov je sicer predstavil tudi v svoji novi knjigi, ampak izbor najboljših je prav takšen, kot ga je uporabljala Britney. Veselo na delo!

"Na začetku je Britney delala veliko kardio vaj, vmes sva tudi dvigovala uteži. Vse z namenom, da njeno telo pridobi pravo kondicijo in da spet začne pridobivati mišično maso. Britney je vajena treningov in jih pozna, zato je kardio vaje zlahka opravljala tudi uro in več, če je bilo potrebno, a sem se odločil za drugačen pristop, ki ji je vzel veliko manj časa, obenem pa daje tudi boljše rezultate. Namesto da je sopihala, se je dobesedno zabavala," je povedal Martinez in razkril, da je del te zabave tudi to, da je posebej za Britney, tako kot bi lahko za vsakega izmed nas, razvil vaje, ki vključujejo gibe iz športov, s katerimi se je pevka rada ukvarjala v otroštvu. "Povsem vseeno je, ali je to badminton ali rolanje, pomembno je, da se počutite dobro in da se zabavate," pravi Martinez.

"Najraje je delala vaje, povezane s tenisom, odbojko in košarko, saj so bili to njeni priljubljeni športi. Gibi naj bodo močni in ponovitev naj bo veliko. Lahko si zraven predvajate glasbo po želji, naj le ne bo preveč ležerna, ter delate te vaje v ritmu glasbe. Toliko bolje," je svoj sistem razložil Martinez, ki pravi, da je pri vajah in fitnesu na sploh zelo pomembno, da si ne govorite, da morate biti vitki in obenem tehtati 45 kilogramov. "Britney je prepričana, da mora imeti lepo postavo, kilogrami in videz na sploh vas pri tem ne smejo omejevati. Če greste na trening z nerealno željo, nikoli ne boste zadovoljni. Najpomembnejše je, da trenirate redno in se počutite zdravo. Pri tem morate oboževati svoje telo in ga častiti ter mu namenjati samo najboljše, tudi tako se boste počutili zadovoljno. Z Britney sem porabil veliko časa, da je to sprejela, a ko je začela razmišljati na ta način, se je tedensko poznal vsak napredek," je še povedal Martinez, sicer avtor več vadbenih uspešnic, kot so Potujete fit in Fit v pisarni.

"Najtežji del za Britney je bil, ko sva začela vse vaje izvajati obratno, torej nazaj. A kmalu je ugotovila, da se na ta način veliko bolj poti in da s tem pokuri več kalorij kot sicer, tako je postala tudi bolj motivirana. Poskusite tudi sami in tecite vzvratno, boste videli, koliko bolj se utrudite in tudi mišice delajo povsem drugače," še svetuje Martinez.

Ne spreglejte