Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
14. 4. 2019,
4.00

Osveženo pred

5 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

Natisni članek

hujšanje Od težaka do junaka Andrej Milutinovič Željko Čakarević - Željkić

Nedelja, 14. 4. 2019, 4.00

5 let

Andrej o Željkiću: Mišice že počasi kukajo na plano

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98
Andrej in Željkić | Željkić hujša pod budnim očesom osebnega trenerja in dolgoletnega prijatelja Andreja Milutinoviča. | Foto osebni arhiv

Željkić hujša pod budnim očesom osebnega trenerja in dolgoletnega prijatelja Andreja Milutinoviča.

Foto: osebni arhiv

Le še mesec dni nas loči od zadnjega, finalnega dela komentatorske oddaje Od težaka do junaka, v kateri bomo imeli vsekakor kaj videti. Ali bo stavo izgubila Jasna Kuljaj in morala oddajo voditi v kopalkah ali pa bosta stavo izgubila komentatorja Željkić in Andrej Milutinovič in dogajanje zato komentirala gola. Kako kaže, smo povprašali kar Andreja.

Vsem tistim, ki niste na tekočem, naj razkrijemo, za kaj sploh gre. V prvi komentatorski oddaji Od težaka do junaka te sezone je padla drzna stava med komentatorjem Željkom Čakarevićem - Željkićem in Jasno Kuljaj: če Željkić do finalne oddaje shujša 25 kilogramov, bo morala Jasna oddajo voditi v kopalkah, če mu ne uspe shujšati, pa bosta Željkić ter njegov sokomentator in osebni trener Andrej Milutinovič dogajanje komentirala gola.

Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka lahko na Planetu spremljate ob torkih, sredah in petkih, takoj po resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija. Ne zamudite!

Željkić je tako nemudoma zavihal rokave ter se lotil treningov in diete. "Poznam ga že več kot deset let in tako motiviranega ga še nisem videl, tako da sem prepričan, da nama bo uspelo in da bova skoraj zagotovo dobila stavo. Prav tako verjamem, da bo Željkić hujšanje nadaljeval po končani stavi oziroma po finalni oddaji Od težaka do junaka," je povedal Andrej, ki Željkića trenira in mu pomaga na poti do bolj vitke postave.

Željkić trenira 2
Trendi Željkiću pri hujšanju pomagajo trgovke in posebna "Kuljaj" mantra #video
Željkić in Petra
Trendi Hujšanje z druge plati: končno bo lahko pri posteljnih aktivnostih spet zgoraj

A ko gre za številke, ima Andrej poseben pristop. Je namreč proti temu, da se človek, ki hujša, obsedeno tehta vsakih nekaj dni. Zagovarja prepričanje, da je z vidika motivacije bolje na tehtnico stopiti na približno mesec dni. Tako nam o tem, koliko je Željkić shujšal do zdaj, noče povedati ničesar. "Žal vam glede tega ne morem reči ničesar, ker sva sklenila, da o številkah ne bova govorila. Tudi zato, da se Jasna ne bo ustrašila. Lahko pa rečem, da sva na zelo dobri poti do zmage," je skrivnostno namignil Andrej.

Napredek je sicer že na pogled več kot očiten. Željkićeva prej precej okrogla lica so uplahnela, tudi trebuh je občutno manjši. "Poleg teh občutno manjših obsegov na telesu se mu nov, aktiven življenjski slog najbolj pozna na počutju in kondiciji, pa tudi na moči. Mišice pa tudi že počasi kukajo na plano," je še povedal Andrej.

Preberite tudi:

Željkić trening
Trendi Trnova pot hujšanja: "Že pri drugi vaji sem se skoraj zjokal!" #video
Andrej in Željkić
Trendi Željkić lažji že za več kot deset kilogramov! #video

 

Ne spreglejte