Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
9. 3. 2019,
10.30

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

Natisni članek

dieta hujšanje Željko Čakarević - Željkić

Sobota, 9. 3. 2019, 10.30

5 let, 1 mesec

Trnova pot hujšanja: "Že pri drugi vaji sem se skoraj zjokal!" #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35
Željkić trening | Foto osebni arhiv

Foto: osebni arhiv

Potem ko je Željko Čakarević - Željkić v komentatorski oddaji Od težaka do junaka sprejel izziv in se lotil hujšanja, smo preverili, kako potekajo prvi dnevi napornih treningov in diete. V hladilniku so se kalorična živila umaknila zdravi prehrani, a ena pregreha je tam vendarle ostala in Željkića spravila v skušnjavo. Tudi treningi z Andrejem niso lahki. Pravi, da so se mu že pri drugi vaji skoraj ulile solze.

Željkiću je pri "preobrazbi" hladilnika pomagala njegova boljša polovica. Vsi redilni prigrizki so izginili, v hladilniku zdaj kraljujejo živila, kot so skuta, tunina, piščanec, zelenjava in podobna ob dietah sprejemljiva hrana. A nekako je na eni od polic vendarle ostal Željkićev priljubljen lešnikov namaz, ki ga je za hip spravil v skušnjavo.

Zabavni trenutek "srečanja" z namazom si oglejte v spodnjem videu.

"Diete se sicer držim brez težav, ker obožujem piščanca in solato. Željo po sladkem pogasim s kakšno pijačo z 'nič kalorijami'. Ni idealno, ampak deluje," nam je zaupal in v smehu nadaljeval: "Draga mi kuha samo zelo zdrave stvari in potrebe po ogljikovih hidratih še ni. Sicer pa računam, da mi bo Andrej dal grešni dan, ko si bom lahko privoščil tudi kaj prepovedanega."

Od težaka do junaka
Planet TV Indira drzno dvignila majico in pokazala izklesano telo #video

Željkiću pri hujšanju namreč pomaga osebni trener Andrej Milutinovič, njegov sokomentator v oddaji Od težaka do junaka in dolgoletni prijatelj. Pripravil mu je načrt prehrane, ki mu mora slediti, pa tudi na treningih bdi nad njim. Prvi trening sta ovekovečila s posnetkom in glede na videno mu Andrej ni nič kaj prizanašal, čeprav Željkić trenutno ni ravno v vrhunski kondiciji.

Nekaj utrinkov s treninga si oglejte spodaj.

"Na prvem treningu so se mi pri drugi vaji že skoraj ulile solze, a sem zdržal do konca. Po treningu nisem več čutil rok. Še dobro, da je avtocesta od Ljubljane do Maribora precej ravna, ker volana nisem bil sposoben obračati. Naslednji dan sem za tipkanje sporočil namesto bolečih rok uporabljal nos," se je pošalil Željkić.

A stava, ki je padla v prvi oddaji Od težaka do junaka, je precej huda – če ob pomoči Andreja shujša, bo voditeljica Jasna Kuljaj finalno oddajo vodila v kopalkah. Če izgubi, bosta z Andrejem v finalni oddaji gola. Ne preseneča torej, da je Andrej zavihal rokave in misijo "Shujšajmo Željkića" vzel zelo zares.  

Od težaka do junaka
Planet TV Padla drzna stava: Bo Jasna zadnjo oddajo vodila v kopalkah? #video

Željkić je v torek v studiu stopil na tehtnico (sicer oblečen in obut), ki je pokazala 146 kilogramov, napovedal pa je, da bo do finalne oddaje izgubil kar 25 kilogramov. Za zdaj mu kljub občasnim skušnjavam dobro kaže, saj je včeraj tehtnica pokazala že štiri kilograme manj.

Ne spreglejte