Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 10. 2019,
19.12

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije Epic Drama TV-serija dramska serija advertorial

Četrtek, 31. 10. 2019, 19.12

2 meseca, 3 tedne

November na Epic Drama

Na male zaslone prihaja srce parajoča drama o drugi svetovni vojni

November na Epic Drama | Dramatična serija Svet v plamenih ponuja nov pogled na zgodnje dni druge svetovne vojne. | Foto ITV Global

Dramatična serija Svet v plamenih ponuja nov pogled na zgodnje dni druge svetovne vojne.

Foto: ITV Global

Na TV-programu Epic Drama domujejo najboljše in najbolj epske zgodovinske dramske serije. Preverite, katere vrhunske vsebine bomo na njem lahko spremljali novembra.

November na Viasat Explore
Trendi Zanimivi prevozi z jeklenimi pticami
Svet v plamenih

Premierno od nedelje, 10. novembra, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 7 x 60 min. │ Foto: ITV Global

 | Foto: Premierno od nedelje, 10. novembra, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 7 x 60 min. │ Foto: ITV Global

V igralski zasedbi te epske serije, ki jo je ustvaril večkrat nagrajeni scenarist Peter Bowker (Beseda na A, Eric in Ernie, Okupacija, Blackpool), so oskarjevka Helen Hunt, Lesley Manville (Pocestnice) in vzhajajoče zvezde Jonah Hauer-King (Male ženske), Zofia Wichlacz (Varšava 44) in Julia Brown (Zadnje kraljestvo).

November na Epic Drama | Foto: Srce parajoča drama o drugi svetovni vojni pripoveduje zgodbe običajnih ljudi z vseh strani doslej največjega svetovnega spopada. Postopoma se bomo potopili v grozljiv svet ob izbruhu vojne, pri čemer bomo začeli pri nemškem napadu na Poljsko septembra 1939 in končali z bitko za Britanijo.

Zgodba spremlja prepletajoče se usode zanimivih likov iz Velike Britanije, Poljske, Francije, Nemčije in Združenih držav Amerike ter njihovo spoprijemanje s posledicami vojne v njihovem vsakdanu.

Ta drama, polna adrenalina in čustev, ponuja nov pogled na zgodnje dni vojne, skozi osebne zgodbe ljudi, ki so doživeli enega od najbolj ključnih in usodnih dogodkov 20. stoletja.

November na Viasat History
Trendi Atentat na JFK-ja, padec Berlinskega zidu in drugi dogodki, ki so spremenili svet
Pocestnice

Nadaljevanje od srede, 6. novembra, ob 21. uri. │ Sezona: 3. │ Št. epizod: 8 x 60 min. │ Foto: Banijay Rights

 | Foto: Nadaljevanje od srede, 6. novembra, ob 21. uri. │ Sezona: 3. │ Št. epizod: 8 x 60 min. │ Foto: Banijay Rights

V tretji sezone serije Pocestnice se Liv Tyler v vlogi Lady Fitz pridruži še več zvezdniških imen. Alfie Allen, znan po vlogi Theona Greyjoya v seriji Igra prestolov, bo upodobil novega mestnega zvodnika Isaaca Pincherja, Ash Hunter pa bo odigral vlogo Isaacovega brata, gostilničarja Hala Pincherja.

Margaret Wells so izgnali v ZDA, Lydia Quigle pa hira v Bedlamu. Zdi se, da se bosta Charlotte in Lucy končno osvobodili krempljev oblastne matere. Charlotte zdaj vodi bordel Wells, Lucy pa je našla slavo in bogastvo kot kurtizana. Toda Charlotte kmalu odkrije, da vodenje luksuznega bordela prinaša tako prijatelje kot tudi sovražnike.

November na Epic Drama | Foto: Lucy medtem sklene poslovno partnerstvo z Elizabeth in njenim sinom Fredom. Lydia v Bedlamu trpi nečloveške razmere, a naposled ji nova oskrbovanka vlije novih moči. Isabella Fitz se v odsotnosti brata počuti svobodno, a ko se znova znajde pod pritiskom, se na svoje lastno presenečenje po pomoč obrne k Nancy Birch.

Nancy, ki je po duši samotarka, medtem odkrije, da tudi sama prvič v življenju potrebuje pomoč. North postane uspešen trener boksa in je na turneji s svojimi borci. Harriet si prizadeva zvabiti stranke v svoj nov eksotičen bordel, a kaj kmalu spozna, da je med eksotiko in fetišizmom tanka ločnica.

Harriet postane tarča nasilnega preganjanja, zato se skupaj z Northom zoperstavita rasizmu, ki ogroža življenja temnopoltih Londončanov.

Rdeče sence
Trendi Skrivnosti izginule deklice v seriji Rdeče sence
Projekt Modra knjiga

Nadaljevanje od četrtka, 7. novembra, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: Benijay Rights

 | Foto: Nadaljevanje od četrtka, 7. novembra, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: Benijay Rights

V tej novi razburljivi znanstveno-fantastični seriji sta glavni vlogi odigrala Aidan Fillen (Igra prestolov) in Michael Malarkey (Vampirski dnevniki, Zaprisega) , na male zaslone pa se vrača tudi nadarjena Ksenia Solo, ki jo dobro poznamo po njeni upodobitvi Peggy Shippen v seriji Preobrat: Washingtonovi vohuni.

November na Epic Drama | Foto: Po navdihu resničnega projekta Modra knjiga je dogajanje v tej razburljivi seriji postavljeno v čas hladne vojne in začetke razvoja atomske dobe, govori pa o preiskovanju NLP-jev v Vojnem letalstvu Združenih držav Amerike.

Izvrsten astrofizik dr. J. Allen Hynek sodeluje pri tajnem vladnem programu skupaj s stotnikom Michaelom Quinnom.

V prizadevanjih, da bi odkril resnico o seriji skrivnostnih videnj, bo dr. Hynek postopoma prišel do spoznanja, da je ujet sredi daljnosežnega in nevarnega primera prikrivanja resnice, ki bo pahnila njega in njegove najbližje v veliko nevarnost.

Grozljivke za popolno noč čarovnic
Trendi Trideset grozljivk za popolno noč čarovnic

Program Epic Drama je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 251, program Epic Drama HD pa na programskem mestu 252.*

Prvi je vključen v programski opciji STANDARD in MEGA HD, drugi v programsko opcijo MEGA HD, oba programa pa omogočata funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Epic Drama.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte