Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 7. 2020,
13.57

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

romantični film komedija Robert Luketic Sarah Hyland TV Telekoma Slovenije

Torek, 21. 7. 2020, 13.57

3 leta, 9 mesecev

Že v videoteki DKino!

Leto porok (The Wedding Year)

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Leto porok | Foto Karantanija Cinemas

Foto: Karantanija Cinemas

Romantična komedija režiserja Blondinke s Harvarda o 27-letnici – to igra zvezdnica serije Sodobna družina Sarah Hyland –, ki ima fobijo pred sklepanjem resnih razmerij, po udeležbi na sedmih porokah pa spozna, da se zarečenega kruha največ poje.

ZDA │ 2019 │ 86 min. │ Romantična komedija

R: Robert Luketic│ I: Sarah Hyland, Tyler James Williams, Anna Camp, Wanda Sykes

IMDb: 6,6/10 │ Rotten Tomatoes: 44 % │ Uporabniki Googla: 80 %

Losangeleška fotografinja Mara Hickey je prepričana, da se nikoli ne bo poročila, medtem ko se je njen novi partner Jake pripravljen ustaliti.

Julij 2020 na HBO
Trendi Julijska pot do filmskih in TV-zvezd

Ko sta Mara in Jake povabljena na sedem porok v enem letu, se je dekle primorano spopasti z neizogibnimi ljubezenskimi pritiski in pretehtati lastne odločitve.

Fotogalerija
1 / 5

"Priložnostni seks, marihuana in popivanje v romantični komediji, ki bo ugajala najstnikom." Tara McNamara, Common Sense Media

TV-priporočila: Francoski filmi
Trendi Francoska filmska revolucija

"Majhna romantična komedija ... Zdi se, kot da smo to že videli, toda zvezdi povezuje prijetna romantična kemija." Claudia Puig, FilmWeek (KPCC - NPR Los Angeles)

Napovednik filma Leto porok:

Zanimivosti:

  • V filmu večkrat omenijo, da je Mara (Sarah Hyland) mlajše dekle Jaka (Tyler James Williams). V resnici je leta 1990 rojena Hylandova dve leti starejša od svojega soigralca.
  • Leto porok | Foto: Sarah Hyland je na velikem platnu debitirala pri sedmih letih, ko je v biografski komediji Naga resnica (1997) upodobila hčerko slovitega radijskega voditelja Howarda Sterna.

    Igralka je zaslovela z vlogo Haley Dunphy v humoristični seriji Sodobna družina (2009-2020), ogledali pa smo si jo lahko tudi v komedijah Film da te kap 5 (2013), Vampirska akademija (2014) in Devičnika (2014).
  • Leto porok | Foto: Režiser filma Robert Luketic se je rodil v Sydneyju v Avstraliji ter je starejši sin italijanske matere in hrvaškega očeta.

    Kot režiser se je proslavil s svojim celovečernim prvencem, izjemno uspešno komedijo Blondinka s Harvarda (2001), njegovo filmografijo pa sestavljajo še komedije Osvoji ljubezen! (2004), Tašča, da te kap (2005), Grda resnica (2009) in Morilci (2010).
Greš? Grem! (Ideš? idem!)
Trendi Komično potovanje regionalnih zvezd omrežja YouTube

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Moj plus ena
Trendi Moj plus ena (Plus One)
Kot šef
Trendi Kot šef (Like a Boss)
Kako romantično!
Trendi Kako romantično! (Isn't It Romantic)
Ne spreglejte