Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 11. 2023,
15.08

Osveženo pred

5 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,32

Natisni članek

Lea Cok Klemen Slakonja komedija igralec Tadej Toš

Četrtek, 16. 11. 2023, 15.08

5 mesecev, 1 teden

Tadej Toš razkril, koliko kalorij porabi med enim nastopom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,32
Tadej Toš,  igralec, komik in TV voditelj | Toš je razkril, da povprečno v svojem nastopu v uri in pol prehodi tri kilometre, porabi okoli tisoč kalorij, besed na odru ne šteje, a kot pravi, jih je res veliko, njegov najdaljši neprekinjeni smeh, ko na odru ni rekel nič, pa je trajal tri minute. | Foto Mediaspeed

Toš je razkril, da povprečno v svojem nastopu v uri in pol prehodi tri kilometre, porabi okoli tisoč kalorij, besed na odru ne šteje, a kot pravi, jih je res veliko, njegov najdaljši neprekinjeni smeh, ko na odru ni rekel nič, pa je trajal tri minute.

Foto: Mediaspeed

Igralec, komik in televizijski voditelj Tadej Toš je v svojem humornem slogu razkril nekaj statistik o svojih nastopih.

V Toševi novi stand up predstavi spet do izraza pride njegov hitrojezični slog, ki v občinstvu vedno sproži salve smeha. Toš je ob robu svoje predstave ABRAhmm razkril, ali je že kdaj vklopil štoparico in izmeril, koliko besed na minuto je sposoben povedati na odru.

Toš razkril zanimive podatke

Kot je povedal Toš, je to že nekajkrat poskusil, a ni prišel do rezultata, kljub temu pa je postregel z nekaj zanimivimi podatki. "Povprečno v svojem nastopu v uri in pol prehodim tri kilometre, porabim okoli tisoč kalorij, besed nisem štel, a jih je res veliko, najdaljši neprekinjeni smeh, ko nisem na odru rekel nič, je trajal tri minute, najdaljša predstava dve uri in 51 minut, največja gostota smeha je bila na 9,1 sekunde, dve uri neprestano. To so podatki za poznavalce, gre pa za lepe trenutke, hvaležen sem občinstvu, da mi daje priložnost 'to do it my way'," je v svojem značilnem slogu odgovoril mojster komedije Tadej Toš.

Aktiven je v dveh predstavah

Tadej Toš je v zadnjem času zelo aktiven na odrih, saj sodeluje v dveh predstavah. Poleg njegove stand up predstave ABRAhmm je zdaj moči na odru v komediji z naslovom Kar želiš, to dobiš združil še z igralskima kolegoma Klemnom Slakonjo in igralko Leo Cok.

Igralski kolegi Tadej Toš, Lea Cok in Klemen Slakonja so moči združili v komediji Kar želiš, to dobiš. | Foto: Mediaspeed Igralski kolegi Tadej Toš, Lea Cok in Klemen Slakonja so moči združili v komediji Kar želiš, to dobiš. Foto: Mediaspeed

Komedija Kar želiš, to dobiš je sicer premiera svetovne uspešnice kanadskega avtorja Norma Fosterja z izvirnim naslovom The Love List.

Premiero komedije Kar želiš, to dobiš pretekli petek so si ogledali številni znani obrazi:

Fotogalerija
1 / 14

Preberite še:

Nina Ivanič
Trendi Izgorelost in uspavalne tablete: slovenska igralka je preživljala pekel
Žarko Laušević
Trendi Umrl priznani igralec nekdanjega jugoslovanskega prostora Žarko Laušević
Ne spreglejte