Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
8. 7. 2012,
16.17

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Nedelja, 8. 7. 2012, 16.17

8 let

Top 10 bizarnih starševskih odnosov med zvezdniki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Hollywoodski estradniki imajo nemalo težav pri pridobivanju in vzdrževanju iskrenih prijateljev, nekaterim pa preglavice povzročajo tudi odnosi s starši.

Adele in Mark Evans

Mark Evans je Adele in njeno mamo zapustil, ko je bila slavna pevka stara komaj dve leti, vendar danes to dejanje močno obžaluje. V nekem intervjuju je izjavil, da se kesa in mu je žal, da ni bil boljši oče, ter da si želi, da bi lahko čas zavrtel nazaj.

Drew in John Barrymore

Otroška zvezdnica Drew Barrymore je kmalu občutila ceno slave, saj se je že pri 17 letih odselila od matere, oče John pa ju je zapustil že veliko prej.

"Prepričana sem, da je to vplivalo na moj odnos do moških. Žalostna sem, da oče ni bil del mojega življenja," je nekoč povedala.

Charlie in Martin Sheen

Oče težavnega zvezdnika Charlieja Sheena že leta javno razpravlja o sinovih težavah in o tem, kako ga skrbi za sinovo zdravje. Čeprav mu oče vedno stoji ob strani, pa mu Charlie zadnja leta nikakor ne vrača ljubezni. Njun odnos pa se sicer izboljšuje, saj sodelujeta v Charliejevem novem šovu Anger Management, kjer bosta zaigrala očeta in sina.

Angelina Jolie in Jon Voight

Angelina Jolie dolga leta ni imela stikov s svojim očetom, igralcem Jonom Voightom, s katerim sta bila v medijih v pravi mali "družinski bitki". Razlog za njune slabe odnose naj bi bila Voigtova nezvestoba, ki je bila tudi povod za ločitev od Angelinine mame Marcheline Bertrand. Voight je nekoč celo izjavil, da ima njegova hčerka "resne duševne težave". Zbližala sta se šele po smrti njene matere leta 2007.

Michael in Joseph Jackson

Kralj popa Michael Jackson je nekoč svojega očeta Josepha opisal kot najskrivnostnejšega človeka na svetu, ki ga ne bo nikoli razumel. Imela sta težaven odnos, Joseph pa naj bi se na Michaela večkrat spravil tudi fizično, ta pa mu prav tako ni ostal dolžan. Zaradi zlorabljanja je Michael očeta tudi izključil iz oporoke.

Miley in Billy Ray Cyrus

Billy Ray je sicer zaslužen za hčerkino uspešno glasbeno in igralsko kariero, vendar je to očitno pozneje obžaloval. Hčerko je celo primerjal z Anno Nicole Smith, nekdanjo zajčico in igralko, ki je umrla zaradi smrtonosne kombinacije prepovedanih substanc, in obtožil Disney, da je s serijo Hannah Montana, s katero je hčerka zaslovela, uničil njegovo družino.

Macaulay in Kit Culkin

Eden najslavnejših otroških zvezdnikov Macaulay Culkin, ki je zaslovel v filmu Sam doma, je pri 14 letih zapustil dom zaradi očeta in menedžerja Kita. Čez nekaj let mu je sledil tudi brat Kieran. Kit naj bi bil do otrok zelo strog in jih je zlorabljal. Macaulay je v nekem intervjuju dejal, da je moral kot deček spati na trdih tleh, čeprav je k hiši nosil večino denarja.

Liv in Steven Tyler

Liv Tyler dolgo ni vedela, kdo je njen pravi oče, dokler ni na koncertu Aerosmithov leta 1988 na odru zagledala Stevena. Čeprav jo je vzgojil Todd Rundgren, pa je zvezdnico najbolj osrečilo, da ima kar dva očeta. Kot se je izrazila sama, Steven pred tem ni bil pripravljen na očetovstvo, medtem ko sta zdaj v odličnih odnosih. Stevenova vključitev svoje takrat šele 17-letne hčerke v seksi prizore videospota za pesem Crazy pa je bila vseeno nekoliko bizarna.

Lindsay in Michael Lohan

Težavna zvezdnica Lindsay Lohan je lanskega marca pretrgala stike s svojim očetom Michaelom, saj ji je bilo dovolj njegovega opravljanja v javnosti. "Žal mi je, da moj oče v javnosti nenehno govori o najinem odnosu, mami in profesionalni ekipi. Še vedno delam na sebi in mi to niti najmanj ne pomaga," je takrat pojasnila. Michaela so pred kratkim celo aretirali, ker je nekdanji zaročenki, potem ko ga je zapustila, grozil s smrtjo in samomorom.

Tatum in Ryan O'Neal

Ryan O'Neal je oče štirih otrok, ki jih ima s tremi različnimi ženskami. Največ težav je povzročal najstarejšima hčerama Tatum in Griffin. Ko je bila Tatum stara 13 let, jo je oče skupaj z njeno 18-letno prijateljico Melanie Griffith peljal na počitnice v Evropo. Kot je Tatum pozneje zapisala v svoji avtobiografiji, je takrat očeta in prijateljico celo ujela v postelji hotelske sobe. Ryana so pred leti celo aretirali zaradi oboroženega napada na Griffin. Na pogrebu njegove življenjske sopotnice Farrah Fawcett leta 2009 ni niti prepoznal svoje hčerke Tatum in jo je celo, kot je priznal, osvajal. Lani se je Tatum sicer z njim želela pobotati, vendar neuspešno.

Ne spreglejte