Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
20. 2. 2018,
16.20

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,11

2

Natisni članek

All Star NBA Blue Ivy Beyonce LeBron James

Torek, 20. 2. 2018, 16.20

6 let, 2 meseca

Zvezdniška malčica s torbico, vredno 1.400 evrov #foto

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,11

2

Beyonce, Blue Ivy | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Na nedeljski tekmi vseh zvezd v NBA niso blesteli samo košarkarji, ampak tudi njihovi slavni oboževalci ob parketu. Med njimi je bila tudi Beyonce z mamo Tino in hčerko Blue Ivy, ki je za to priložnost nosila pregrešno drago dizajnersko torbico.

Stole tik ob igrišču vedno zasedajo največji zvezdniki in tudi na nedeljski tekmi vseh zvezd je bila prva vrsta zvezdniško obarvana.

V njej so med drugim sedeli Chris Rock, Jack Nicholson, Queen Latifah in Beyonce, ki si je tekmo ogledala v družbi mame Tine, njenega moža in šestletne hčerke Blue Ivy.

Torbica v naročju Blue Ivy je vredna skoraj 1.400 evrov. | Foto: Getty Images Torbica v naročju Blue Ivy je vredna skoraj 1.400 evrov. Foto: Getty Images

Mama in hči sta ob igrišču delali tudi selfije. | Foto: Getty Images Mama in hči sta ob igrišču delali tudi selfije. Foto: Getty Images

Vedno modne, tudi ob igrišču

Modni poznavalci so hitro opazili drage modne kose treh dam: vsaka je namreč nosila pregrešno drago torbico, tudi Blue Ivy. Za to priložnost si je izbrala torbico znamke Louis Vuitton, ki stane 1.400 evrov, oblekla pa je usnjeno jakno Givenchy za skoraj 1.600 evrov.

Mama Beyonce je nosila torbico znamke Celine za 1.100 evrov in čevlje Gianvito Rossi za 655 evrov. A nobena ni prekosila mame Tine in njene 3.700 evrov vredne Guccijeve torbice.

Ob vsem tem so imele s seboj še nahrbtnik Karl Lagerfeld Kids, ki pa je v primerjavi s preostalimi torbicami zelo poceni. Stane približno 73 evrov.

 

A post shared by James Family Fanpage (@l.kingjames) on

LeBronovi otroci ne zaostajajo

A Blue Ivy ni bila edina otroška predstavnica, ki je na dogodku nosila dizajnerske znamke. Trije otroci LeBrona Jamesa so za posebno zvezdniško tekmo, na kateri je zmagala prav ekipa njihovega očeta, nosili Guccijeva oblačila v skupni vrednosti skoraj treh tisočakov.

13-letni Bronny je nosil skoraj 900 evrov vreden pulover, desetletni Bryce prav tako pulover za 200 evrov več, triletna Zhuri pa čeveljce Gucci za 320 evrov in pulover s kapuco za 290 evrov.

Po nedeljski tekmi vseh zvezd se je sicer veliko govorilo predvsem o zgrešeno zapeti ameriški himni, za kar je bila kriva pevka Fergie. Ta se je za preveč čutno petje že opravičila.

Preverite še, kdo vse si je ogledal letošnjo tekmo All Star.

Ne spreglejte