Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 11. 2023,
13.53

Osveženo pred

5 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,31

Natisni članek

Hollywood Christine Baumgartner razmerje Reese Witherspoon Kevin Costner

Petek, 10. 11. 2023, 13.53

5 mesecev, 2 tedna

Zvezdnika sta se odzvala na govorice, da naj bi bila par

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,31
Reese Witherspoon, Kevin Costner | Predstavnik igralke Reese Witherspoon je zanikal vsakršne govorice, da naj bi bila igralka v romantičnem razmerju z igralskim kolegom Costnerjem. Njegovi predstavniki se na govorice uradno še niso odzvali. | Foto Guliverimage

Predstavnik igralke Reese Witherspoon je zanikal vsakršne govorice, da naj bi bila igralka v romantičnem razmerju z igralskim kolegom Costnerjem. Njegovi predstavniki se na govorice uradno še niso odzvali.

Foto: Guliverimage

Igralca Reese Witherspoon in Kevin Costner kljub govoricam, ki krožijo po družbenih omrežjih o njuni morebitni novi romanci na hollywoodski sceni, nista par.

"Ta zgodba je popolnoma izmišljena in ni resnična," je dejal predstavnik igralke, ki se je očitno odločila, da bo tovrstne zgodbe in špekulacije po hitrem postopku končala. Ugibanja o tem, da sta igralca skupaj, so se začele pojavljati v sredo, oboževalci pa so se spraševali, ali je res, da sta 68-letni zvezdnik Yellowstona in 47-letna igralka v seriji Majhne laži (Big Little Lies) po ločitvi našla tolažbo drug v drugem, poroča Page Six. Costner prek svojih predstavnikov govoric še ni uradno komentiral.

Kevin Costner se je septembra po štirimesečnem pravnem boju na koncu strinjal, da bo nekdanji ženi, sicer oblikovalki torbic, plačal več, kot je bilo zapisano v njuni predporočni pogodbi. | Foto: Guliverimage Kevin Costner se je septembra po štirimesečnem pravnem boju na koncu strinjal, da bo nekdanji ženi, sicer oblikovalki torbic, plačal več, kot je bilo zapisano v njuni predporočni pogodbi. Foto: Guliverimage

Nekateri oboževalci so bili nad idejo, da sta zvezdnika skupaj, navdušeni, spet drugi pa nad domnevnim novim hollywoodskim parom niso pokazali pretiranega navdušenja.

Kevin Costner, Christine Costner
Trendi Slavni igralec se ločuje po 18 letih zakona

Costner po večmesečnem boju le do sporazumne rešitve z nekdanjo ženo

Witherspoonova se je letos marca po 12 letih zakona ločila od Jima Totha, 68-letni Costner pa se je letos maja presenetljivo po 18 letih zakona ločil od Christine Baumgartner. Costner se je septembra po štirimesečnem pravnem boju na koncu strinjal, da bo nekdanji ženi, sicer oblikovalki torbic, plačal več, kot je bilo zapisano v njuni predporočni pogodbi. "Kevin in Christine Costner sta prišla do sporazumne rešitve vseh vprašanj v zvezi z njunim ločitvenim postopkom," sta njuna predstavnika zapisala v skupni izjavi za Page Six.

Witherspoonova se je letos marca po 12 letih zakona ločila od Jima Totha. | Foto: Guliverimage Witherspoonova se je letos marca po 12 letih zakona ločila od Jima Totha. Foto: Guliverimage

Reese Whitherspoon, Jim Toth
Trendi Zvezdnica se po skoraj 12 letih zakona ločuje

Witherspoonova ima z Tothom 11-letnega sina Tennesseeja, iz prejšnjega razmerja pa ima igralka še 24-letno hčer Avo in 20-letnega sina Deacona, ki si ju deli z nekdanjim možem Ryanom Phillippejem.

Costner ima s Christine Baumgartner skupaj tri otroke, stare 12, 14 in 15 let. Pred tem so se zvezdniku filmov Telesni stražar, Pleše z volkovi in Potopljeni svet ter serije Yellowstone v prvem zakonu rodili trije otroci. Zatem se mu je leta 1996 v krajšem razmerju z Bridget Rooney rodil še sin. Skupno ima igralec sedem otrok. Costnerjev zakon s Christine je bil drugi, od leta 1978 do 1994 pa je bil poročen z Cindy Costner.

Preberite še:

Kevin Costner in Christine Baumgartner
Trendi Neusmiljena ločitvena vojna: Kevin Costner zmaguje, nekdanja žena pa v solzah
Kevin Costner
Trendi Costner nekdanjo ženo podi iz hiše, izseliti jo hoče čim prej
Kevin Costner
Trendi Drama se nadaljuje: Costner bivšo obtožuje, da ga je še pred ločitvijo okradla
Kevin Costner
Trendi Costnerja je ločitev presenetila, ženo bi takoj vzel nazaj
Kevin Costner, Christine Costner
Trendi Žena Kevina Costnerja se po ločitvi noče izseliti iz njunega doma
Kevin Costner
Trendi Toliko preživnine od Kevina Costnerja zahteva nekdanja žena
Christine Costner (Baumgartner)
Trendi Costnerjeva žena se bo izselila, a le pod enim pogojem
Ne spreglejte