Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 9. 2022,
9.54

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,07

3

Natisni članek

nezvestoba Behati Prinsloo Adam Levine

Torek, 20. 9. 2022, 9.54

1 leto, 7 mesecev

Zvezdnik prevaral ženo in želel njunega otroka poimenovati po ljubici #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,07

3

Adam Levine Behati Prinsloo | Manekenka Behati Prinsloo in pevec Adam Levine imata dve hčerki, zdaj pričakujeta še enega otroka. | Foto Guliverimage/Picture Alliance

Manekenka Behati Prinsloo in pevec Adam Levine imata dve hčerki, zdaj pričakujeta še enega otroka.

Foto: Guliverimage/Picture Alliance

Pevec priljubljene skupine Maroon 5 se je znašel sredi velikega škandala. Oglasila se je ženska, s katero naj bi varal ženo, znano manekenko, po ljubici pa naj bi celo hotel poimenovati otroka, ki ga pričakuje z ženo.

Spletna vplivnica Sumner Stroh trdi, da je imela razmerje z Adamom Levinom, poročenim pevcem skupine Maroon 5, in da jo je potem, ko sta se že razšla, vprašal, ali bi lahko po njej poimenoval otroka, ki ga pričakuje z ženo.

Poglejte:

Levine je od leta 2014 poročen z namibijsko manekenko Behati Prinsloo, nekdanjim Victorijinim angelčkom, s katero sta pred kratkim potrdila, da pričakujeta tretjega otroka.

"Bila sem v razmerju z moškim, ki je bil poročen z Victorijinim angelčkom. Bila sem mlada, naivna in se, iskreno, zdaj počutim izkoriščeno," je vplivnica dejala v videu, ki ga je objavila na TikToku.

V videu je objavila tudi več zasebnih sporočil, ki ji jih je poslal Levine, tudi eno, ki naj bi ji ga poslal več mesecev po tem, ko sta že prekinila stike.

Sumner Stroh | Foto: zajem zaslona/TikTok Foto: zajem zaslona/TikTok

"Okej, resno vprašanje. Dobil bom še enega otroka in če bo deček, bi mu rad dal ime Sumner. Imaš kaj proti? Resno mislim," piše v sporočilu, ki naj bi ga dobila od Levina.

Sumner Stroh je zatrdila, da teh informacij nikoli ni nameravala javno razkriti, a je to zdaj storila, ker je ena od njenih prijateljic, ki je Levinova sporočila videla, nameravala zgodbo prodati tabloidom. V posnetku je Levina obtožila, da je manipuliral z njo, in dodala, da jo je zdaj sram, da se je zapletla z "moškim, ki ne pozna obžalovanja in spoštovanja".

Posnetek je nemudoma postal viralen, mnogi pa so vplivnico kritizirali, češ da vso krivdo vali na pevca, čeprav je vedela, da je poročen.

Adam Levine z ženo in njuno prvo hčerko leta 2017. | Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle Adam Levine z ženo in njuno prvo hčerko leta 2017. Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle

"Dajal je vtis, da je njegovega zakona konec"

"Povsem jasno mi je, da nisem žrtev," je Sumner Stroh dejala v še enem videu, ki ga je objavila in v katerem se je odzvala na kritike, "to ni prizadelo mene, temveč Behati in njene otroke. Za to mi je resnično žal." Dodala je, da je Levine v času njunega razmerja "dajal vtis, da je njegovega zakona konec".

Adam Levine in Behati Prinsloo se na ta razkritja za zdaj še nista odzvala.

Oglejte si še:

Ne-Yo in Crystal Renay
Trendi Javno obračunala s pevcem: Osem let me je varal s prostitutkami
Sienna Miller, Jude Law
Trendi Po 15 letih spregovorila o varanju: "Bila sem v šoku"
Ne spreglejte