Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 6. 2023,
15.54

Osveženo pred

10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,19

Natisni članek

ločitev bolezen Oče nezvestoba Shakira Gerard Pique

Sreda, 28. 6. 2023, 15.54

10 mesecev

Shakira: Za prevaro sem izvedela, ko je bil moj oče na intenzivni negi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,19
Shakira, William Mebarak Chadid | Shakira je spregovorila o težkem obdobju, ko je bil njen oče William Mebarak Chadid na intenzivni negi, v istem času pa jo je prevaral tudi nekdanji partner Pique. | Foto Guliverimage

Shakira je spregovorila o težkem obdobju, ko je bil njen oče William Mebarak Chadid na intenzivni negi, v istem času pa jo je prevaral tudi nekdanji partner Pique.

Foto: Guliverimage

Shakira je prvič po ločitvi spregovorila o tem, kako se je počutila v obdobju, ki je bilo eno najtežjih v njenem življenju.

Shakira je priznala, da v obdobju, ko jo je izdal in prevaral njen nekdanji partner Gerard Pique, ni vedela, ali bo preživela, saj je bil ravno v tem času na intenzivni negi tudi njen 91-letni oče William Mebarak Chadid. Kot je povedala, se je njen oče hudo poškodoval ob padcu na prvem obhajilu njenega sina Milana, poroča PageSix.

Andrea Pirlo, Valentina Baldini
Trendi Nogometni zvezdnik uživa z lepotico, zaradi katere je zapustil ženo #foto

Shakira: Vse se je zgodilo naenkrat

"Prišel je v Barcelono, da bi me potolažil, potem ko me je razjedala žalost zaradi moje ločitve," je za španski People o svojem očetu povedala 46-letna dobitnica grammyja. Kot je dodala, se je vse zgodilo naenkrat. "Moj dom je razpadal. Iz medijev sem izvedela, da sem bila prevarana, ko je bil moj oče na oddelku za intenzivno nego," je povedala kolumbijska pevka.

Nekdanji mož Gerard Pique je pevko in nekdanjo ženo Shakiro, s katero ima dva otroka, prevaral s študentko Claro. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Nekdanji mož Gerard Pique je pevko in nekdanjo ženo Shakiro, s katero ima dva otroka, prevaral s študentko Claro. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Kevin Costner
Trendi Toliko preživnine od Kevina Costnerja zahteva nekdanja žena

Pevkin oče je njen najboljši prijatelj

Shakira v tem obdobju tudi ni mogla po nasvete do očeta, ki ga ima sicer za najboljšega prijatelja. "Človek, ki sem ga imela najraje v življenju, moj oče, me je zapustil, ko sem ga najbolj potrebovala," je povedala pevka in dodala, da je očetu na poti okrevanja pomagala njegova odpornost – kot tudi njegov dolgoletni zakon z njeno mamo, Nidio Ripoll Torrado.

Pevka je še povedala, da je zakon njenih staršev odsev sanj, ki se njej niso uresničile, in dodala, da upa, da sta oba vzor njenima sinovoma, desetletnemu Milanu in osemletnemu Sashi.

Shakira, Tom Cruise, Formula 1 Miami
Trendi Shakira želi, da jo Tom Cruise pusti pri miru

Shakira z nekdanjim možem sovzgaja sinova

Z nekdanjim partnerjem, 36-letnim Gerardom Piquejem, po lanskoletni ločitvi, ki jo je sprožila nogometaševa nezvestoba, sovzgajata oba otroka, Shakira pa se je tudi iz Barcelone preselila v Miami, v svojih pesmih pa tudi orisala, da jo boli, ko vidi nekdanjega moža z novim dekletom, študentko Claro Chio Marti.

A Pique se za svoja dejanja v preteklosti ne namerava opravičiti in pravi, da je po ločitvi srečen. "Še naprej delam, kar hočem," je marca povedal za El Pais. "Na dan, ko bom umrl, se bom ozrl nazaj in upal, da sem vedno naredil, kar sem želel. Želim biti zvest samemu sebi," je še povedal. Medtem ko naj bi bil Pique v trdnem razmerju s Claro, pa Shakiro povezujejo z dirkačem formule ena Lewisom Hamiltonom. Pretekli mesec se je pevka v družbi igralca Toma Cruisa udeležila dirke formule ena v Miamiju, a zanikala vsakršno romantično razmerje s hollywoodskim zvezdnikom.

Preberite še:

Shakira Gerard Pique
Trendi Pique javno potrdil zvezo s študentko, s katero je prevaral Shakiro
Shakira
Trendi Shakira o novem Piquejevem dekletu: Za takšne ženske obstaja mesto v peklu
Shakira
Trendi Shakira je z otrokoma zapustila Barcelono
Shakira in Tom Cruise
Trendi Shakira in Tom Cruise skupaj na Formuli 1: se med njima nekaj plete?
Tom Cruise in Shakira
Trendi Tom Cruise močno navdušen nad Shakiro, rad bi jo zapeljal
Ne spreglejte