Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
14. 7. 2012,
8.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sobota, 14. 7. 2012, 8.51

8 let

Za smrt sina Sylvestra Stallona krivo predoziranje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Šestintridesetletnega sina igralca Sylvestra Stallona so našli mrtvega na domu v Los Angelesu.

Saga Stallona, sina Sylvestra Stallona je v petek na domu našla hišna pomočnica mrtvega. Po poročanju tujih medijev je za Sagovo smrt krivo predoziranje s tabletami. Nekatere spletne strani poročajo celo o možnosti možganske ali srčne kapi.

Reševalci so na kraj nesreče prispeli ob 15.05 po lokalnem času, po 25-minutnem oživljanju pa so ga razglasili za mrtvega.

Truplo so nato prepeljali k mrliškemu ogledniku, ki na truplu ni našel sledi, ki bi kazale na samomor. Javnosti je še sporočil, da je bil Sage že pred prihodom reševalcev mrtev. Čeprav so na njegovem domu našli kar nekaj zdravil na recept, pa mesto nesreče niti sledovi na njegovem telesu ne kažejo na samomor. Prav tako niso našli poslovilnega pisma.

Sage Moonblood Stallone je bil najstarejši sin Sylvestra. Bil je prvi od dveh sinov, ki jih je imel Sylverster s prvo ženo, Sasho Czack.

Z očetom je imel priložnost zaigrati kar dvakrat. Debitiral je leta 1990 v filmu Rocky V, šest let pozneje pa se je z očetom pojavil še v filmu Daylight.

Mnogi se ga spominjajo kot spoštovanja vrednega filmskega igralca, hkrati pa tudi filmskega poznavalca. Preizkusil se je tudi v režiserskih in producentskih vodah. Njegov kratki film Vic se je predvajal na filmskem festivalu v Palm Springu.

Bil je izredno ponosen na svojega očeta, čeprav njun odnos v otroštvu ni bil najboljši. V intervjuju za revijo People leta 1996 je povedal, da je očetu pogosto očital, da se premalo družita.

Kmalu potem, ko je novica o prezgodnji smrti zaokrožila v medijih, se je oglasil tudi tiskovni predstavnik 66-letnega očeta: "Sylvester Stallone je pretresen in globoko prizadet zaradi nenadne smrti sina. Njegove misli so pri Sageovi mami, Sashi."

Saga je v bližnji prihodnosti čakal veseli dan – želel se je poročiti s svojo izbranko.

Ne spreglejte