Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 2. 2019,
11.28

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,15

Natisni članek

Ariana Grande spor grammy glasbene nagrade

Petek, 8. 2. 2019, 11.28

5 let, 2 meseca

Vroča Ariana ostro nad šefa grammyjev: Zdaj vidim, da lažeš o meni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,15
Ariana Grande | Priljubljena ameriška pevka Ariana Grande je sita laganja in špekulacij o njenem (ne)nastopanju na grammyjih. | Foto Reuters

Priljubljena ameriška pevka Ariana Grande je sita laganja in špekulacij o njenem (ne)nastopanju na grammyjih.

Foto: Reuters

Potem ko je ameriška glasbena zvezdnica Ariana Grande danes izdala svoj drugi studijski album v samo šestih mesecih, je izdajo novega albuma z naslovom pevkine uspešnice Thank U, Next zasenčil spor med Grandejevo in šefom nedeljske podelitve grammyjev. Grandejeva ga je namreč danes na Twitterju obtožila, da laže o razlogih za to, zakaj ne bo nastopila na prej omenjeni prireditvi.

Najbolj vroča pop glasbenica ta hip Ariana Grande je šefa nedeljske podelitve ameriških glasbenih nagrad grammy Kena Ehrlicha obtožila, da lažejo o odpovedi njenega nastopa na omenjeni prireditvi in da se gredo v zvezi s tem v javnosti čudne igrice. "Doslej sem molčala, vendar pa zdaj vidim, da o meni lažeš," je pevka zapisala na priljubljenem družbenem omrežju Twitter.

Ariana Grande
Trendi Tetovirati si je hotela naslov svoje uspešnice, dobila pa ...

Organizatorji: Pevka v tako kratkem času ni mogla pripraviti nastopa

Ehrlich je novinarjem namreč pojasnil, da Ariana Grande na prireditvi ne bo nastopila zaradi časovne stiske. Ehrlich je dejal, da pevka v tako kratkem času ni mogla pripravili glasbenega šova, ki sicer traja samo nekaj minut. Njegove besede, glede na današnje pevkine izjave, očitno ne držijo.

Po poročanju BBC je 25-letna pevka na nedeljskih grammyjih hotela predstaviti svojo najnovejšo uspešnico 7 Rings, ki je trenutno kraljuje na prvem mestu Billboardove glasbene lestvice Hot 100. Vodstvo podelitve grammyjev temu ni bilo naklonjeno, pevki so predlagali, naj v nastop poleg zadnjega hita vključi tudi druge svoje uspešnice.

Video: YouTube


Aretha Franklin
Trendi Škandal na pogrebu Arethe Franklin: Pastor naj bi otipaval Ariano Grande

Pevka: Nastop lahko pripravim čez noč

"Ponudila sem tri različne pesmi. Tu gre za sodelovanje, občutek podpore, umetnost in odkritost. Nastop lahko pripravim čez noč, to veš tudi ti, Ken. Upam, da bo šov natanko takšen, kot si ga želiš, in da bo presegel tvoja pričakovanja," je na Twitterju poudarila pevka.

Vodstvo podelitve grammyjev po poročanju TMZ njeni ideji o nastopu ni bilo naklonjeno iz več razlogov. Ehrlich je dejal, da glasbenike poskušajo prepričati, da na nastopih v okviru prireditve ne predstavljajo novih pesmi, saj bi se katera od uspešnic lahko prihodnje leto morda znašla tudi v izboru za glavne nagrade.

Ariana Grande se je lani razšla z ameriškim komikom Petom Davidsonom. Po mnenju poznavalcev to zdaj s pridom izkorišča tudi pri svoji glasbeni karieri. | Foto: Reuters Ariana Grande se je lani razšla z ameriškim komikom Petom Davidsonom. Po mnenju poznavalcev to zdaj s pridom izkorišča tudi pri svoji glasbeni karieri. Foto: Reuters

Če bi Grandejeva na letošnji podelitvi nagrad odpela 7 Rings, bi lahko njen nastop to pesem na podelitvi prihodnje leto postavil v boljši položaj kot druge pesmi, ki se bodo potegovale za nagrade. Ali se bo šefom podelitve glasbenih nagrad in Grandejevi vseeno uspelo dogovoriti za nastop, za zdaj še ni jasno.

Grandejeva poje tudi o zvezi z Davidsonom in smrti nekdanjega fanta

Poznavalci sicer poudarjajo, da je spor treba gledati v kontekstu močne trženjske kampanje Grandejeve ob izidu novega albuma Thank U, Next. Pevka se v novih pesmi dotika tudi svojega zasebnega življenja, med drugim razdora svoje zveze z ameriškim komikom Petom Davidsonom in smrti nekdanjega fanta Marca Millerja

Video: YouTube


V pesmi z naslovom Ghostin pevka med drugim poje tudi: "Vem, da sem ti zlomila srce, ko sem jokala zaradi njega." Po poročanju TMZ se omenjeni verz nanaša na razmerje z Millerjem, ki je septembra umrl zaradi predoziranja. Mesec dni pozneje se je pevka razšla z Davidsonom, s katerim sta se prej zaročila.

Ne spreglejte