Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 1. 2021,
16.29

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,54

1

Natisni članek

kreacija oblačila moda Kim Kardashian Jelena Karleuša

Petek, 15. 1. 2021, 16.29

3 leta, 4 mesece

Srbska diva trdi, da ji je Kim Kardashian spet ukradla kreacijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,54

1

Ni prvič, da je Jelena Karleuša namignila, da svetovno znana zvezdnica ponavlja za njo. Tokrat je za lažjo presojo naredila kolaž sebe in Kim Kardashian, pri čemer je pod svojo fotografijo še dodala datum, ko je nosila zapeljivo modro hlačno opravo.

Jelena Karleuša je znana po svojem provokativnem slogu oblačenja in po tem, da na ogled skorajda ves čas postavlja svoje bujne obline. Podobno rada naredi tudi Kim Kardashian, ki je pred kratkim nosila kreacijo, res precej podobno tisti, ki jo je pred dobrimi tremi leti za enega od nastopov oblekla Jelena Karleuša. Razlika med obema kreacijama je le barvi – medtem ko Kim nosi rjavo-zlato, je Jelenino oblačilo živo modrega odtenka.

Trendi Srbska zvezdnica, katere slog kopira celo Kim Kardashian
Rihanna
Trendi Srbska zvezdnica namignila, da jo posnema Rihanna

Fotografijo sebe iz oktobra 2016 in Kim Kardashian je objavila na svojem profilu na Instagramu in zraven zapisala, da za kopiranje svoje oprave krivi oblikovalca. "Gre za nekaj podobnega, a ne identičnega. In trdi, da je to ustvaril pred petimi meseci? Jaz lahko rečem, da sem to naredila pred tremi leti, torej … Vsaj zasluge mi pripišite," je med drugim zapisala.

Ter tokrat kar naravnost, brez dlake na jeziku še povedala, da jo mnoge svetovne zvezdnice nenehno kopirajo. "Velikokrat si oblačila za nastope kreiram sama. Mnoge svetovne zvezdnice in oblikovalci dobesedno kradejo vse, kar naredim, brez dovoljenja." 

Sledilci so ji seveda nemudoma stopili v bran. Nekateri so ji svetovali, naj zaščiti svoje kreacije oziroma ustvari svojo modno znamko in da naj preprosto toži tiste, ki kradejo njene zamisli. Spet drugi so ji popihali na dušo, češ da dobre stvari vsi radi posnemajo, a da je original vedno neprimerljivo boljši od vsake kopije.

Trendi Tudi sredi zime srbska diva pozira v tangicah #video
Trendi Jelena Karleuša s to opravo močno razburila oboževalce #video
Ne spreglejte