Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
15. 3. 2014,
16.14

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sobota, 15. 3. 2014, 16.14

8 let

Seksi J.Lo, ritke, dekolteji, vroča telesa in reciklirana obleka (foto in video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Jenny from the block je potrebovala prav to: videospot, o katerem bodo govorili moški, ob katerem bodo vzdihovale ženske in v katerem bo reciklirala svojo najslavnejšo obleko.

Ko je Jennifer Lopez objavila svoj novi videospot za skladbo I Luh Ya Papi, je vedela, da je v njem še kako seksi, za ženski spol pa je vanj dodala ravno prav, po moških merilih morda celo preveč razgaljenih moških teles. Verjetno pa ni vedela, da bo navdušila še z nečim. Modni strokovnjaki so namreč navdušeni nad tem, kako spretno in premišljeno je J.Lo reciklirala svojo verjetno najbolj znamenito obleko v karieri.

Spomnimo se: leta 2000 se je J.Lo na rdeči preprogi nagrad grammy pojavila v Versacejevi mojstrovini, v listnato zeleni obleki, ki je imela dekolte tako pregrešno globok, da si nihče ni upal gledati vanj, saj bi na koncu pevki dobesedno gledal v spodnje hlačke. Obleka je požela navdušenje modnih kritikov, J.Lo pa je bila v nekaj trenutkih zapisana kot modna ikona, ki je znala pokazati vse svoje večje in manjše obline na prefinjen način. In znamenita obleka, grešnica vseh grešnic, se po štirinajstih letih premeteno vrača v življenje seksi pevke, ki ima še vedno kaj pokazati.

Če odmislimo, da je Jennifer videospot I Luh Ya Papi napolnila z golimi moškimi telesi, in prezremo to, da je za boljši učinek v videospot dodala dve zapeljivi lepotici, ne moremo mimo na pladnju večkrat ponujenega – z reciklirano obleko ali ne je Jennifer še vedno zelo zapeljiva. Njene obline so še vedno na pravem mestu, gibanje je usklajeno in namerno zapeljivo, večje in manjše obline pa tokrat lepo zapolnijo v kombinezon spremenjeno znamenito listnato zeleno obleko. Jennifer si za seksapil, reciklažo in pogum nedvomno zasluži čisto petico, zato priporočamo ogled fotogalerije, v kateri nismo izpustili prav ničesar pomembnega.

Ne spreglejte