Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 1. 2012,
16.01

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Saška Lendero

Sreda, 4. 1. 2012, 16.01

8 let

Sašo Lendero je novica o ukinitvi TV3 razžalostila

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Tako kot marsikdo danes je bila tudi pevka in voditeljica Saša Lendero razočarana in užaloščena ob novici, da bodo televizijo TV3 ukinili. Pravi, da se je nove sezone že veselila!

Kdaj ste bili seznanjeni z novico ob ukinitvi TV3? Danes dopoldan so mi novice sporočili s TV3.

Kakšna je bila vaša prva misel, ko ste izvedeli, da nove sezone Ljubezen na seniku ne bo več na sporedu? Iskreno moram priznati, da me je novica razžalostila. Dobro zasnovan projekt je bil izvrstno voden in izpeljan, kar sta potrdila odlična gledanost in velika priljubljenost med gledalci. Zato je še toliko bolj škoda, da oddaje ne bo, saj smo jo tako ustvarjalci kot gledalci – vsaj sodeč po velikem številu klicev, sporočil in pisem – že prav nestrpno pričakovali … Danes mi že ves dan zvoni telefon, elektronska pošta se mi bo vsak hip sesula od šokiranih in razočaranih klicev in sporočil. Nihče ne more verjeti, da priljubljene oddaje ne bo več.

Bodo gledalci zelo šokirani? Še pred kratkim se je namreč vrtela reklama za prijave novih moških kandidatov? Da … Mislim, da bodo razočarani. Čeprav se je prva sezona komaj dobro končala, je bilo – kolikor vem – prijavljenih že krepko čez sto fantov, pa tudi dekleta so se že oglašala … Vsi so namreč lahko videli, da gre tukaj zares za prijazen, topel in človeški odnos do sodelujočih in da je resnično najpomembnejše iskanje sorodne duše. Tudi zakulisni rezultat – izmed desetih fantov (ki so se nam predstavili) za štiri zanesljivo vem, da so v tem trenutku povsem zaljubljeni in presrečni. To je čudovit razplet, ki me razveseli in spravi v dobro voljo vsakokrat, ko pomislim nanj.

Vam je žal? Je! Čeprav sem vmes že pošteno razmišljala, kako naj spet časovno uskladim snemanja novih pesmi, nastope, promocijske aktivnosti, nepričakovano odpirajočo se mednarodno kariero, vodenje terapevtskega centra Aria … in še dokaj naporno snemanje Ljubezni na seniku. Pravzaprav sem se precej realno spraševala, če mi bo tole "časovno žongliranje" uspelo … Vseeno pa bi me zadnji hip prav gotovo premamile nove možnosti za iskanje ljubezni.

Kaj pa vaš honorar? Ste ga dobili v celoti? Je možna kakšna tožba, v kolikor ste imeli že pogodbo za novo sezono? TV3 je bil ves čas sodelovanja več kot profesionalen in popolnoma zanesljiv. Vsi honorarji so bili izplačani in našega sodelovanja se bom vedno spomnila kot zelo lepega. Moram dodati tudi to, da so celo ustni dogovori vedno pomenili, da se lahko nanje zanesem, kot če bi bili na papirju. Tudi če bi imela pogodbo za novo sezono že podpisano, ne bi šla v tožbo.

Boste zdaj začeli razmišljati o novi televizijski oddaji na kakšni drugi televiziji? Ne. Tudi sodelovanja s TV3 nisem načrtovala. V nekem trenutku sem se le prepustila situaciji – sprejela sem dobro ponudbo in zanimiv izziv – in ni mi žal. Bi pa izkoristila priložnost in se iskreno zahvalila vsem sodelujočim pa tudi gledalcem, ki so nas vsak četrtek tako z veseljem pričakovali.

Ne spreglejte