Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 11. 2013,
12.01

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Oglaševalci Jon Hamm January Jones Christina Hendricks

Ponedeljek, 4. 11. 2013, 12.01

4 leta

S kom v resnici hodijo "oglaševalci"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Priljubljena televizijska serija Oglaševalci se počasi bliža koncu, njeni glavni igralci in igralke pa so medtem postali zvezdniki. Pogledali smo, s kom so se spečali v zasebnem življenju.

Jon Hamm in Jennifer Westfeldt

Ljubezensko življenje Jona Hamma je verjetno precej manj vznemirljivo kot ljubezensko življenje Dona Draperja, saj je Hamm že od leta 1997 v razmerju z igralko in scenaristko Jennifer Westfeldt, ki je zaslovela z igranjem in scenarijem za film Poljubljati Jessico Stein, v katerem je eno svojih prvih filmskih vlog dobil tudi Hamm. Hammova kariera je verjetno obstala prav po njeni zaslugi, med zvezde pa so ga izstrelili šele Oglaševalci.

Vincent Kartheiser in Alexis Bledel

Kartheiser je nekoč igral sina vampirja v seriji Angel, med snemanjem Oglaševalcev pa se mu je poleg karierne nasmehnila tudi zasebna sreča, saj je na snemanju spoznal Alexis Bledel, bolj znano kot Rory iz nanizanke Midve z mamo. Par se je zaročil marca letos.

Elizabeth Moss in Fred Armisen

Elizabeth Moss je pred Oglaševalci nastopila v številnih filmih in televizijskih serijah, med drugim kot predsednikova hči v Zahodnem krilu, med igranjem v Oglaševalcih pa je nekaj časa prijateljevala s komedijantom iz Saturday Night Live, Fredom Armisenom, s katerim sta se leta 2009 celo poročila. Zakon je trajal manj kot eno leto, zdaj pa naj bi se videvala s filmskim ustvarjalcem Adamom Arkapawom.

January Jones in Jason Sudeikis

V Oglaševalcih January Jones igra razočarano gospodinjo, medtem ko je njeno zasebno življenje precej bolj razburljivo. Nekoč je prijateljevala z Ashtonom Kutcherjem in Joshem Grobanom, do nosečnosti pa je bil njen partner Jason Sudeikis, tako kot Armisen eden od igralcev in piscev pri Saturday Night Live. Kdo je oče njenega otroka, igralka ne želi razkriti.

Christina Hendricks in Geoffrey Arend

Naravna blondinka, ki se od desetega leta barva na oranžno, je z vlogo Joan Harris očarala vse. Je prejemnica številnih nazivov, kot je najbolj seksi ženska po izboru revije Esquire, a je že od leta 2009 oddana. Poročena je z igralcem, ki smo ga lahko videli v Stanju zamaknjenosti in 500 dni s Summer, Geoffreyjem Arendom.

John Slattery in Talia Balsam

Roger Sterling se sicer v seriji loči od svoje žene Mone, a v zasebnem življenju sta igralca, ki sta upodobila Sterlingova, še vedno poročena. Poročila sta se leta 1998, pred tem pa je bila Talia Balsam štiri leta poročena z Georgeem Clooneyjem.

Michael Gladis in Beth Behrs

Gladis je prve tri sezone Oglaševalcev igral liberalnega Kinseyja, ki pa ga ekipa po ustanovitvi nove oglaševalske agencije ni vzela s seboj. Gladis, ki vloge dobiva predvsem na televiziji, je medtem spoznal Beth Behr, najbolj znano po vlogi v seriji Mrhi za šankom.

Jessica Pare in John Kastner

Kanadčanka Jessica Pare, ki v seriji postane gospa Draper in ki je na vinilu izdala skladbo Zou Bisou Bisou, ki jo poje v uvodni epizodi pete sezone, je bila nekoč poročena z ameriškim producentom Joejem Smithom, danes pa prijateljuje z montrealskim glasbenikom Johnom Kastnerjem, pevcem punk bendov Asexuals in Doughboys.

Bryan Batt in Tom Cianfichi

Salvatore Romano mora v seriji svojo homoseksualnost skrivati, v zasebnem življenju pa je Bryan Batt našel srečo s Tomom Cianfichijem, s katerim sta skupaj že več kot 21 let. Skupaj imata v lasti trgovino za notranjo opremo Hazelnut v New Orleansu.

Jared Harris in Allegra Riggio

Britanski igralec je bil nekoč poročen s svojo stanovsko kolegico Emilio Fox, ki je najbolj znana po svoji vlogi v seriji Nema priča, junija letos pa je za roko zaprosil Allegro Riggio, oblikovalko luči in televizijsko voditeljico.

Ne spreglejte