Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 9. 2016,
10.35

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,13

Natisni članek

televizija ples Dancing With The Stars Ryan Lochte

Torek, 13. 9. 2016, 10.35

6 let, 7 mesecev

Ryan Lochte vpleten v nov incident: pred kamerami so ga napadli protestniki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,13
Ryan Lochte - Dancing With The Stars | Foto Twitter

Foto: Twitter

Ameriškemu plavalcu mnogi ne morejo odpustiti škandala, ki ga je zakuhal na olimpijskih igrah v Riu. Nazadnje so se nanj spravili kar med TV-oddajo v živo.

V ponedeljek se je v ZDA začela nova sezona priljubljenega TV-šova Dancing with the Stars (Ples z zvezdami), v kateri je eden od zvezdniških tekmovalcev tudi plavalec Ryan Lochte.

Skesani Lochte se je opravičil za laganje: Moral bi biti bolj previden in odgovoren

Ko je Lochte končal nastop – s plesno partnerico Cheryl Burke sta zaplesala fokstrot – in je ena od sodnic v žiriji komentirala njun ples, sta na oder planila moška v majicah s prečrtanim Lochetejevim priimkom. Protestnika so hitro zgrabili varnostniki, oddajo, ki so jo prenašali v živo, pa so prekinili z oglasi.

Na družbenih omrežjih so se medtem pojavili posnetki dogajanja v studiu, ki ga gledalci pred malimi zasloni niso videli. Med studijskim občinstvom so proti Lochteju vzklikale še štiri ženske v enakih majicah, kot sta jih nosila protestnika na odru, tudi njih pa so varnostniki pospremili iz studia.

Kot na svoji spletni strani poroča revija People, je bil Lochte zaradi incidenta zelo vznemirjen, studijsko občinstvo pa se je postavilo na njegovo stran in ga spodbujalo. "Počutil sem se, kot da mi je nekdo iztrgal srce in stopil nanj," je plavalec izjavil po oddaji.

Neumne izjave, po katerih slovi "ameriški tepec" Ryan Lochte

Spletno občinstvo je medtem veliko manj prizanesljivo kot tisto v studiu. Mnogi bralci ameriških novičarskih portalov so prepričani, da ga po škandalu, ki ga je zakuhal v Riu, ne bi smeli vabiti v TV-šove in mu tako dvigovati imidža, nekateri pa celo ugibajo, ali ni bil "napad" sredi oddaje zrežiran, da bi se Lochte prikupil gledalcem.

Ne spreglejte