Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 8. 2016,
12.08

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,93

3

Natisni članek

Ryan Lochte Rio 2016 resničnostni šov televizija plavanje

Petek, 19. 8. 2016, 12.08

6 let, 7 mesecev

Neumne izjave, po katerih slovi "ameriški tepec" Ryan Lochte

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,93

3

Ryan Lochte | Foto Instagram

Foto: Instagram

Ameriški plavalni zvezdnik, ki trenutno več pozornosti kot z olimpijskimi uspehi dviga z lažjo, da so ga v Riu oropali, je že dolga leta mojster bizarnih misli in modrosti.

Danes 32-letni ameriški plavalec Ryan Lochte je že pravi olimpijski veteran, prvo medaljo si je namreč priplaval na olimpijskih igrah v Atenah leta 2004, do zdaj pa je po osvojenih olimpijskih odličjih drugi najuspešnejši plavalec na svetu – za Michaelom Phelpsom.

 

#oldmanriver repost.... @m_phelps00 Happy bday @ryanlochte !!! The old dudes on the team now!!! #rio #usa🇺🇸

A photo posted by Ryanlochte (@ryanlochte) on

"Bil bi Michael Phelps plavanja, če njega ne bi bilo"

A Lochte je časopisne stolpce že od nekdaj polnil predvsem s svojimi briljantnimi izjavami, na primer: "Lahko bi rekli, da bi jaz bil Michael Phelps plavanja, če njega ne bi bilo," ali pa: "Vedno sem bil dober v tem, da so stvari šle skozi eno uho noter in skozi drugo ven." Je tudi samooklicani modni oblikovalec, med drugim se je nekoč pohvalil: "To so moji čevlji, ki sem jih oblikoval od vrha do samega podplata pa vse do vrha in do dna. Vezalke."

Zvezda resničnostnega šova

Prav njegove bizarne, neredko povsem nesmiselne izjave, so mu prislužile lasten resničnostni šov What Would Ryan Lochte Do? (Kaj bi storil Ryan Lochte?), ki so ga leta 2013 predvajali na televizijskem kanalu E!. V njem so Lochteja spremljali pri "ustvarjanju lastne modne znamke, nastopanju v medijih, preživljanju časa z družino in prijatelji, pa tudi pri iskanju ženske, s katero bi se lahko poročil", kot se glasi uradni opis šova.

"Nenadoma imam v mislih poskakujočo banano"

V resnici pa je šlo predvsem za skupek Lochtejevih življenjskih modrosti, kot je: "Nenadoma se mi v glavi pojavi misel – lahko je nekaj povsem čudnega. Recimo: nenadoma imam v mislih poskakujočo banano. Ustavim se in pomislim, ta presneta banana je v moji glavi. Mislim, ne vem, kaj se dogaja." Banane so ga pogosto zaposlovale, v eni od epizod se je na primer čudil: "Nisem vedel, da avtomatsko bruhaš, če poješ banano in popiješ Sprite!"

Čeprav je bilo predvsem spletno občinstvo nad Lochtejem in njegovim šovom povsem fascinirano, je dočakal le eno sezono in skoraj utonil v pozabo – do škandala v Riu, ki je ljudi znova spomnil na to resničnostno bizarko. Priložnost je izkoristil televizijski kanal Esquire Network in napovedal maratonsko predvajanje vseh osmih epizod v kosu.

Preberite še: Seks in olimpijske igre: kot da bi bili na maturantskem izletu

Velika napaka: pred Riom si je pobelil lase

In da ne pozabimo, "ameriški tepec", kot ga kličejo številni njegovi sonarodnjaki, se je tik pred olimpijskimi igrami izkazal s še eno potezo. Lase si je pobelil na platinasto blond, ob tem pa pozabil (ali še sploh ni slišal) za neprijeten učinek klorirane vode na svetle lase – ti zaradi vode v bazenih pogosto pozelenijo.

Zato se je po Riu sprehajal takšen:

 

@poloralphlauren @ralphlauren #usa #riodejaneiro #olympics

A photo posted by Ryanlochte (@ryanlochte) on

Ne spreglejte