Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Četrtek,
25. 1. 2018,
13.27

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,70

Natisni članek

princesa Eugenie Meghan Markle princ Harry poroka

Četrtek, 25. 1. 2018, 13.27

5 let, 6 mesecev

Princesa Eugenie mora zaradi Meghan in Harryja prestaviti poroko

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,70
Princesa Eugenie, Jack Brooksbank | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Sveže zaročena princesa Eugenie bo, kot kaže, morala za en mesec prestaviti poroko z izbrancem Jackom Brooksbankom, za kar sta kriva njen bratranec, princ Harry, in njegova bodoča žena Meghan Markle.

Poroka britanske princese Eugenie in Jacka Brooksbanka je bila sprva načrtovana septembra letos, a ker bo ta mesec za princa Harryja in Meghan Markle zapolnjen z obveznostmi in kraljevo turnejo, so hčerko vojvodinje Fergie in njenega izbranca prosili, da skok v zakonski jarem prestavita za en mesec.

Na vidiku še ena kraljeva poroka

Njuna poroka  bo na isti lokaciji kot maja poroka princa Harryja in njegove Meghan Markle – v Kapeli svetega Jurija v Windsorskem gradu. | Foto: Getty Images Njuna poroka bo na isti lokaciji kot maja poroka princa Harryja in njegove Meghan Markle – v Kapeli svetega Jurija v Windsorskem gradu. Foto: Getty Images

Vir je za britanski Daily Mail razkril, da še nič ni uradno določeno, se je pa oglasila Jackova babica in medijem povedala:

"Vem, da se ne bosta poročila septembra. Jack je rekel, da se ne moreta in da se bosta poročila oktobra. Kraljeva družina ima takrat namreč veliko drugih obveznosti in se ne bi mogla udeležiti poroke."

Harry in Meghan bosta imela septembra preveč obveznosti. | Foto: Getty Images Harry in Meghan bosta imela septembra preveč obveznosti. Foto: Getty Images

Njuna poroka pa bi bila lahko malo neprijetna za Meghan, saj bo med gosti tudi princesina dolgoletna in dobra prijateljica Cressida Bonas, ki je hkrati tudi nekdanje dekle princa Harryja.

Par sta bila dve leti, nato pa sta se razšla. Menda Cressidi niso ustrezali pritiski in pozornost javnosti. Govori se, da naj bi bila Cressida celo Eugeniejina družica.

Zakaj bo poroka princese Eugenie za Meghan lahko precej mučna?

Ne spreglejte