Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
23. 9. 2016,
7.07

Osveženo pred

7 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,63

2

Natisni članek

Maddox Jolie Pitt Brad Pitt Angelina Jolie ločitev prepir

Petek, 23. 9. 2016, 7.07

7 let, 7 mesecev

Divji prepir, zaradi katerega se Brad in Angelina ločujeta

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,63

2

Brad Pitt, Angelija Jolie, Maddox Jolie Pitt | Foto Reuters

Foto: Reuters

Težave v raju so se vlekle že dlje časa, oster prepir, ki je izbruhnil na zasebnem letalu prejšnji teden, pa je sodu izbil dno in Angelina Jolie je zato vložila zahtevo za ločitev od Brada Pitta.

Kaj točno se je dogajalo na letalu - zaradi obtožb Brada preiskuje celo policija -, je odvisno od tega, katera stran nekoč zlatega hollywoodskega para pripoveduje zgodbo. Po prvotni zgodbi se je pijani Brad prepiral z Angelino in povsem znorel ter kričal in žalil tudi otroke, pomiril pa se ni niti, ko je letalo pristalo.

Viri blizu 52-letnega igralca pa pravijo, da se je na poletu iz Francije v Los Angeles res zapletel v prepir z Angelino, posredoval pa je njun najstarejši, 15-letni sin, ki pa ga Brad po pripovedovanju vira ni nikoli udaril po obrazu. Isti vir dodaja, da so obtožbe o verbalnem in fizičnem nasilju igralca močno pretirane oziroma izmišljene. Kaj se je dogajalo na letalu, sedaj preiskuje celo ameriški zvezni preiskovalni urad (FBI) in socialne službe.

Takoj so jih zaslišali

Revija US Weekly poroča, da so med poletom oblasti prejele anonimni klic od nekoga na letalu, zato je družino na letališču pričakala socialna služba in jih takoj zaslišala. Dogajanje naj bi celo ujela kamera. Na posnetku - nastal je, ko je letalo pristalo v Minnesoti, da bi nalili gorivo - Brad kriči in je videti pijan, med nikomer pa ne pride do fizičnega stika, je za revijo povedal vir, ki je posnetek videl.

FBI je sporočil, da trenutno preverjajo dejstva, na podlagi ugotovitev pa se bodo odločili, ali bodo proti igralcu uvedli preiskavo. V četrtek je pred družinsko hišo klana Pitt-Jolie, kjer naj bi trenutno bil Brad, pripeljal policijski avtomobil. Angelina in otroci so medtem v najeti hiši v Malibuju.

Brad je hotel tiho ločitev

Ločitev naj za Brada ne bi bilo preveliko presenečenje, saj sta se z Angelino v zadnjem času pogosto prepirala, kadar sta sploh bila skupaj. Igralca pa je presenetilo, da je Angelina tako hitro in predvsem javno vložila zahtevo za ločitev. Sam naj bi želel, da se ločita potihoma, ne na očeh javnosti, predvsem v dobro njunih šest otrok. Vendar pa naj bi imela Angelina Bradovega obnašanja dovolj in se je odločila končati dveletni zakon.

Ne spreglejte