Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 12. 2023,
13.26

Osveženo pred

3 mesece, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,23

Natisni članek

ples praznik Ljubljana obisk Bryan Tanaka Mariah Carey

Petek, 29. 12. 2023, 13.26

3 mesece, 4 tedne

Po razhodu z Mariah Carey praznike preživel v Ljubljani #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,23
Mariah Carey in Bryan Tanaka | Mariah Carey in njen 14 let mlajši partner Bryan Tanaka sta se razšla po sedmih letih zveze. | Foto Guliverimage

Mariah Carey in njen 14 let mlajši partner Bryan Tanaka sta se razšla po sedmih letih zveze.

Foto: Guliverimage

Plesalec Bryan Tanaka je po razhodu s pevko Mariah Carey obiskal Ljubljano. Na svojem profilu na Instagramu je namreč objavil posnetek, na katerem v različnih evropskih mestih izvaja božični ples. Med mesti je mogoče opaziti tudi slovensko prestolnico.  

Potem ko sta minuli teden 54-letna pevka Mariah Carey in njen 14 let mlajši partner Bryan Tanaka, sicer plesalec, naznanila, da se po sedmih letih zveze razhajata, je 40-letni Tanaka med prazniki obiskal več evropskih mest. Na svojih družbenih omrežjih je objavil posnetek, na katerem v različnih mestih po Evropi pleše na pesem Here Comes Santa v izvedbi Elvisa Presleyja. Kot je razvidno, je med drugim obiskal tudi Ljubljano. 

Posnetek njegovega obiska v Ljubljani si oglejte spodaj: 

Pod posnetek, ki ga je objavil, je Tanaka zapisal, da je bilo "v tem prazničnem času res lepo plesati po svetu", in dodal: "Zgodilo se je veliko sprememb in osebne rasti. Nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi, zato cenite trenutke s svojimi najdražjimi, podajte se na avanture, počnite stvari, ki vas strašijo, in vedno bodite hvaležni za življenjske lekcije." 

Mariah Carey, Bryan Tanaka
Trendi Mariah Carey in njen 14 let mlajši spremljevalec sta se razšla

Odločilna razlika v letih in dejstvo, da si v življenju želita različne stvari

Na konec razmerja Tanake in Careyjeve je, kot smo že poročali, vplivala predvsem razlika v letih oziroma dejstvo, da si v življenju želita različne stvari. 40-letnik naj bi si namreč želel postati očka, medtem ko ima Careyjeva z nekdanjim možem Nickom Cannonom 12-letna dvojčka Monroea in Moroccana in pri 54 letih o novem naraščanju ne razmišlja.

Na posnetku, ki ga je Tanaka objavil, je prav v Ljubljani zaplesal z majhno deklico, za katero pa ni znano, kako je s 40-letnikom povezana.

Da v zvezi zvezdniškega para škriplje, so mediji začeli ugibati že novembra, ko se Tanaka ni udeležil koncerta, s katerim je Mariah Carey začela koncertno turnejo, minuli teden pa so jo brez njega opazili tudi na oddihu v smučarskem središču Aspen. 

Bryan Tanaka je bil kot plesalec v ekipi Mariah Carey vse od leta 2006, iskrica pa je med njima preskočila leta 2016, ko se je dokončno ločila od Nicka Cannona. | Foto: Guliverimage Bryan Tanaka je bil kot plesalec v ekipi Mariah Carey vse od leta 2006, iskrica pa je med njima preskočila leta 2016, ko se je dokončno ločila od Nicka Cannona. Foto: Guliverimage

Preberite tudi:

Mariah Carey
Trendi Slavna pevka postala tarča posmeha na družbenih omrežjih #video
Jan Ravnik in Taylor Swift
Trendi Slovenski plesalec polni naslovnice tujih časopisov #foto
Ne spreglejte