Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 8. 2023,
15.49

Osveženo pred

8 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,30

Natisni članek

Uživajmo poletje Uživajmo poletje dopust Thom Evans Nicole Scherzinger

Četrtek, 10. 8. 2023, 15.49

8 mesecev, 2 tedna

Nicole Scherzinger z zaročencem uživa pri naših sosedih #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,30
Nicole Scherzinger, Thom Evans | Sodeč po fotografijah, zaročenca v luksuznem hotelu uživata v družbi drug drugega. | Foto Profimedia

Sodeč po fotografijah, zaročenca v luksuznem hotelu uživata v družbi drug drugega.

Foto: Profimedia

Ameriško pevko Nicole Scherzinger so z zaročencem Thomom Evansomom, s katerim sta se po štirih letih zveze nedavno zaročila na Havajih, fotografi ujeli na oddihu na Sardiniji, kjer sta svoji izklesani telesi nastavila vročim sončnim žarkom.

Petinštiridesetletna nekdanja pevka skupine The Pussycat Dolls ter plesalka in televizijska osebnost Nicole Scherzinger te dni s svojim 38-letnim zaročencem, nekdanjim škotskim igralcem ragbija in modelom Thomom Evansomom, uživa v toplem in sončnem italijanskem vremenu na Sardiniji.

Nicole Scherzinger je za poležavanje na soncu v luksuznem hotelu 7 Pines v resortu, ki leži na severu Sardinije, oblekla moder bikini in se ogrnila v svileno ogrinjalo s potiskom geparda, njen partner Thom pa si je nadel običajne kopalne hlače temnejše barve. Med sproščujočim pogovorom na ležalnikih sta si privoščila tudi osvežujoče sadje, med drugim lubenico in si pred žgočim sardinijskim soncem nadela tudi sončna očala.

Nicole Scherzinger, Thom Evans
Trendi Nicole Scherzinger se je zaročila na idilični lokaciji

Prejšnji mesec sta zaročenca uživala na grškem otoku Mikonos, Nicole pa je na družbenih omrežjih delila nekaj utrinkov z njunega oddiha.

Letos sta se Scherzinger in Evans zaročila na Havajih. | Foto: Profimedia Letos sta se Scherzinger in Evans zaročila na Havajih. Foto: Profimedia

V preteklosti je bila Nicole Scherzinger v dolgoletni zvezi z dirkačem formule ena Lewisom Hamiltonom, tenisačem Grigorjem Dimitrovom in rockerjem Nickom Hexumom. Evans pa je bil v zvezi z manekenko, igralko in televizijsko osebnostjo Kelly Brook, igralko Jessico Lowndes ter pevko in igralko Caggie Dunlop.

Tudi Nicole si je privoščila osvežilno lubenico. | Foto: Profimedia Tudi Nicole si je privoščila osvežilno lubenico. Foto: Profimedia

Z njo je zadel glavni dobitek

Leta 2021 je Nicole Scherzinger za The Times spregovorila o težavah, ki jih je imela v preteklih zvezah: "Vsekakor sem šla skozi določen delež negotovosti, s katerim sem se borila, in šla tudi skozi izzive in odnose – in kar te ne ubije, te naredi močnejšega," je povedala v intervjuju.

O razmerju s Scherzinger pa je za The Sun spregovoril tudi Evans, ki je rekel, da je Nicole "popolnoma izven njegove lige", vendar je z njo "zadel glavni dobitek" in dodal, da je biti z njo tako enostavno in zabavno.

Preberite še:

David in Victoria Beckham
Trendi Zakonca Beckham na Jadranu kupujeta 12-milijonsko vilo #foto
Dua Lipa
Trendi Zvezdnico z albanskimi koreninami med dopustom na Balkanu doletela tožba
pevka Anitta
Trendi V Sredozemlju zbrana smetana svetovnih zvezdnikov #foto
hrvaška
Trendi Dopustujete na Hrvaškem? Bodite pozorni na te meduze.
Ne spreglejte