Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
2. 2. 2020,
9.49

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

14

Natisni članek

spolno nadlegovanje princ Andrew Meghan Markle britanska kraljeva družina

Nedelja, 2. 2. 2020, 9.49

4 leta, 3 mesece

Meghan vesela, da ji ni treba več gledati princa Andrewa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

14

Meghan Markle, princ Andrew, princ Harry | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Potem ko sta se Meghan in Harry odločila zapustiti kraljeve dolžnosti in se preseliti v Kanado, na dan prihajajo nove podrobnosti o družinskih odnosih znotraj britanske kraljeve družine. Vojvodinja Susseška naj ne bi bila pretirano navdušena nad princem Andrewem. Po poročanju medijev naj bi si s selitvijo v Kanado oddahnila, saj ji ni treba več biti v bližini osramočenega princa. 

Meghan Markle
Trendi Princ Harry in žena Meghan se poslavljata od kraljevih dolžnosti

Še niti dober mesec po razburkanem sestopu s položaja uradnih članov britanske kraljeve družine in umiku iz javnega življenja v javnost prihajajo nove podrobnosti o odnosih znotraj britanske kraljeve družine.

Vojvodinja Susseška Meghan Markle naj bi se neprijetno počutila v družbi osramočenega princa Andrewa in je zdaj, ko se je preselila v Kanado, vesela, da se ji končno ni več treba ukvarjati z njim, poroča stran Page Six.

Zbijal je "bedne" šale

"Meghan nikoli ni bila navdušena nad Andrewem," naj bi povedal vir blizu kraljeve družine. "Na princa ni nikoli gledala kot na nekoga, ki bi lahko doprinesel k ugledu britanske kraljeve družine, in vsekakor ne bo nekdo, ki bi ga po selitvi v Kanado pogrešala," je dejal vir. 

Meghan naj bi bilo v družbi princa Andrewa neprijetno. | Foto: Reuters Meghan naj bi bilo v družbi princa Andrewa neprijetno. Foto: Reuters

Po poročanjih pretirano prijateljskega odnosa nista imela. "Andrew ni bil ravno prijazen do Meghan, še več – do nje je bil pretenciozen in zadrgnjen," je še pojasnil vir in dodal, da je kar naprej vztrajal s svojimi groznimi šalami, ki se razen njemu niso zdele smešne nikomur drugemu. 

Kot ponosno feministko naj bi vojvodinjo Susseško zmotil tudi novembrski BBC-jev intervju, v katerem je osramočeni princ javno spregovoril o spolnih obtožbah in prijateljevanju s pokojnim milijarderjem Jeffreyjem Epsteinom. Marklovi se je njegov intervju zdel posmehljiv do žensk, še navaja Page Six.

Princesa Beatrice
Trendi Zaradi očetovega spolnega škandala ostala brez prenosa poroke #video

Andrew ni bil neprijazen samo do Meghan, ampak tudi do Robertsove

Čeprav se princ Andrew z zanikanjem poskuša oddaljiti od obtožb o spolnem nasilju in trditev, da je kdaj spoznal danes 35-letno Virgino Roberts, ki je javno spregovorila o tem, da je bila pri 17 letih večkrat prisiljena v spolne odnose z britanskim princem, pa zdaj britanski mediji razkrivajo, da jo je osramočeni princ blatil pred svojim prijateljem in poslovnim partnerjem, poroča Dailymail. 

Številni so prepričani, da sporočilo dokazuje dejstvo, da princ Andrew ne sočustvuje z domnevnimi žrtvami Epsteinovega početja. | Foto: Getty Images Številni so prepričani, da sporočilo dokazuje dejstvo, da princ Andrew ne sočustvuje z domnevnimi žrtvami Epsteinovega početja. Foto: Getty Images

Nepremičninski tajkun David Rowland naj bi princu leta 2011 poslal sporočilo z vsebino: "Upam, da se te pisanje tiska ne dotakne preveč." Andrew naj bi mu nato odgovoril: "Nikakor. Očitno je zelo bolno dekle. Težava so napeljevanja, vendar glede tega ne morem storiti ničesar. Ah, tako pač je, gremo naprej."

Spomnimo, da je Robertsova za javnost povedala, da ji je princa predstavila Ghislaine Maxwell, nekdanje Epsteinovo dekle. Prisilne spolne odnose je, kot je dejala, s princem imela, potem ko sta se leta 2001 družila v enem od londonskih nočnih klubov. 

Geoffrey Berman
Trendi Princ Andrew noče sodelovati s tožilci in FBI
Ne spreglejte