Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 12. 2020,
10.19

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,57

1

Natisni članek

denarna podpora skrbništvo nad otroki ločitev Kelly Clarkson

Torek, 1. 12. 2020, 10.19

3 leta, 5 mesecev

Ločitvena bitka v teku: pevka dosegla pomembno zmago

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,57

1

Kelly Clarkson | Kelly Clarkson ostaja glavna skrbnica otrok. | Foto Getty Images

Kelly Clarkson ostaja glavna skrbnica otrok.

Foto: Getty Images

Kelly Clarkson je ravno sredi ločitvenega procesa, ki postaja vse bolj napet. A najpomembnejša bitka je dobljena, kajti za otroka bo večino časa skrbela pevka, medtem ko bo njen bodoči nekdanji mož lahko z njima od dva do tri konce tedna v mesecu.

Ker se je Brandon Blackstock odločil, da bo po ločitvi živel v Montani, medtem ko Kelly Clarkson s šestletno hčerko River Rose in štiri leta starim sinom Remingtonom Alexandrom ostaja v Los Angelesu, je sodnik odločil, da je najbolje za otroka, da večino časa preživljata z mamo v domačem okolju. Če bi si starša enakovredno delila skrbništvo, bi bila namreč otroka ves čas na poti, kar vsekakor ni najboljše zanju, mnenje sodišča navaja portal Entertainement Tonight.

Melania Trump
Trendi Se bo Melania ločila od Trumpa?

"Sodišče meni, da mladoletna otroka trenutno nista in tudi v preteklosti nista bila prebivalca Montane ter da je Kalifornija njuna domača država," se je glasil del izjave sodišča. Otroka bosta zato ostala s slavno mamo v Los Angelesu, medtem ko ju bo oče videval prvi, tretji in peti konec tedna v mesecu. Pri tem bo moral prvi in peti konec tedna pripotovati v Los Angeles, tretji konec tedna v mesecu pa bosta otroka obiskala očeta v Montani, je odločilo sodišče.

Kelly in Brandon sta bila poročena sedem let. | Foto: Getty Images Kelly in Brandon sta bila poročena sedem let. Foto: Getty Images

Čeprav je na področju skrbništva nad otrokoma pevka doživela veliko zmago, pa ločitvena bitka še ni končana. Portal People poroča, da želi Barandon od svoje slavne žene dobiti zajetno preživnino. Zahteva 436 tisoč dolarjev mesečno, in sicer 310 tisoč dolarjev zase in 135 tisoč dolarjev za otroka. To bi na leto zneslo vrtoglavih 5,2 milijona dolarjev (kar je 4,34 milijona evrov). "Prav tako zahteva dva milijona dolarjev za kritje sodnih stroškov za ločitveni postopek, čeprav je on tisti, ki je najel kar sedem odvetnikov, da ga zastopajo," je za omenjeni portal razkril anonimni vir.

Megan Fox naslovna
Trendi Igralkin "zlom" na Instagramu: Jaz sem odsotna mama, ti pa predan oče leta

Kelly in Brandon sta bila poročena sedem let, junija letos pa je 38-letna pevka nenadoma vložila zahtevo za ločitev. Njena prioriteta trenutno ostajata otroka, saj si želi, da bi ju ločitev čim manj prizadela. Z odločitvijo sodišča, da ostane glavna skrbnica otrok, je pevka tako zelo zadovoljna, so še povedali viri, poročanja o visoki preživnini, ki jo od nje zahteva bodoči nekdanji mož, pa še ni komentirala.

Tadej Toš
Trendi Nekdanja žena potrdila: S Tadejem Tošem sva se ločila
Ne spreglejte