Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
29. 7. 2020,
19.06

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,84

7

Natisni članek

Instagram vplivneži Lea Filipovič Lepa afna

Sreda, 29. 7. 2020, 19.06

3 leta, 9 mesecev

Lepi afni sledi že vsak 20. Slovenec #video

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,84

7

Ena od prvih slovenskih vlogerk Lepa afna je doživela poseben mejnik: na Instagramu si je nabrala več kot 100 tisoč sledilcev, kar je za slovenskega vplivneža zavidljiva številka. To je proslavila na svoj, afnast način.

Biti uspešen vplivnež, ki lahko živi od vloganja in "instagramiranja", v Sloveniji ni prav lahka naloga, a Lepi afni (s pravim imenom Lea Filipovič) je že pred časom uspelo prav to.

Že v intervjuju izpred dveh let nam je zaupala, da je vloganje njen glavni vir prihodka, a da je to služba 24/7, zato se ji vprašanje "a kar živiš od tega" včasih zdi malce butasto.

"Da, seveda, saj ves čas delam, tudi med dopustom. Tudi na dopustu ves čas iščem trenutke, ki jih lahko delim s sledilci. Skratka, to je en celosten 'šiht', od jutra do večera, od ponedeljka do nedelje ... Ampak zraven uživam! In privoščim vsem, da bi uživali pri delu, ki ga opravljajo, prav tako pa ob vsem tem privoščim tudi dober zaslužek," je povedala avgusta 2018.

Lea Filipovič, Lepa afna
Trendi Lepa afna: Želela bi si, da ljudje ne bi obsojali deklet, ki hočejo biti lepa #intervju
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna) on

"Ej, Slovenci, 100.000-krat hvala"

Takrat je imela na Instagramu 48 tisoč sledilcev, danes ima že več kot 101 tisoč sledilcev, kar je pred kratkim proslavila v svojem, afnastem slogu: zakrinkala se je v blondinko z drugačnim modnim slogom in odšla v središče Ljubljane ter mimoidoče spraševala, kdo je Lepa afna in kakšno je mnenje Slovencev o njej.

"Glede na to, da mi sledi že vsak 20. Slovenec, sem se za eno popoldne spremenila v bjondo Klavdijo in šla na ljubljanske ulice povprašat Slovence o Lepi afni," je zapisala pod zadnjo objavo na Instagramu. Video si oglejte zgoraj.

Nekateri mimoidoči so jo prepoznali, nekateri ne, a Lea je bila zadovoljna z njihovimi odzivi in odgovori, saj je ugotovila, da je Slovencem všeč. "Epilog: sem lepa in afnasta, delam dobro, ljudem všečno vsebino, imam najmanj dva nova sledilca in po novem ego do Škofje Loke. No, pa komplimentov sem dobila trikrat več kot ponavadi in resno razmišljam, da bi šla na blond!? Ej, Slovenci, 100.000-krat hvala."

Pred blondinko Klavdijo pa se je sto tisoč sledilcem zahvalila še na en šaljiv način:

Preverite tudi:

Lea Filipovič, Lepa afna
Trendi Vlogerka Lepa afna: Ko gledam nazaj, si mislim "ojoj, bog pomagaj!" #MojaTorba
Ne spreglejte