Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 4. 2023,
19.45

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,36

2

Natisni članek

igralec Timothée Chalamet družina Kardashian Kylie Jenner

Torek, 18. 4. 2023, 19.45

1 leto

Kylie Jenner ni več samska: očaral naj bi jo igralec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,36

2

Kylie Jenner | Kylie Jenner se je pred kratkim razšla z raperjem Travisom Scottom, s katerim ima petletno hčerko Stormi in 14-mesečnega sina Aireja. | Foto Guliverimage

Kylie Jenner se je pred kratkim razšla z raperjem Travisom Scottom, s katerim ima petletno hčerko Stormi in 14-mesečnega sina Aireja.

Foto: Guliverimage

Najmlajša izmed sester Kardashian Kylie Jenner naj po poročanju portala E! News ne bi bila več samska. Očaral jo je filmski igralec Timothee Chalamet, ki je zaslovel v filmu Dune. Jennerjeva se je pred kratkim sicer razšla z raperjem Travisom Scottom, s katerim ima dva otroka.

Pred dnevi so Jennerjevo in Chalameta skupaj opazili na zmenku v Los Angelesu, kjer sta jedla takose, pa tudi ko je pakirala na dovozu njegovega doma na Beverly Hillsu. 

"Se videvata, a nista povsem resna," je vir blizu zvezdnikov povedal za Entertainment Tonight. In dodal: "Počuti se bistveno drugače kot v svojih preteklih razmerjih. Za Kylie je to nekaj novega in vznemirljivega, pri čemer se zelo zabava."

Timothee Chalamet je bil med letoma 2018 in 2020 v zvezi z Lily-Rose Depp, hčerko Johnnyja Deppa in Vanesse Paradis. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Timothee Chalamet je bil med letoma 2018 in 2020 v zvezi z Lily-Rose Depp, hčerko Johnnyja Deppa in Vanesse Paradis. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Posredovala je Kendall Jenner

Po poročanju Daily Maila je pri tem, da sta se zvezdnika spoznala, posredovala njena sestra Kendall Jenner, Timotheejeva dobra prijateljica.

Kylie Jenner se je sicer pred kratkim razšla z raperjem Travisom Scottom, s katerim ima petletno hčerko Stormi in 14-mesečnega sina Aireja. Scotta so večkrat obtožili, da je Jennerjevo prevaral z manekenko Rojean Kar, a je obtožbe vztrajno zanikal. "To vam povem zadnjič. Ne poznam te osebe. Nikoli nisem bil s to osebo. Zato vas prosim, da prenehate te neprekinjene kibernetske igre in izmišljena pripovedovanja," je povedal takrat.

Timothee Chalamet, ameriški igralec s francoskim državljanstvom, ki je bil nominiran za oskarja, pa je najbolj poznan po svoji vlogi v filmih Dune in Call Me By Your Name. Nekaj časa se je dobival z Madonnino hčerko Lourdes Leon in igralko Eizo Gonzales, med letoma 2018 in 2020 pa je bil v zvezi z Lily-Rose Depp, hčerko Johnnyja Deppa in Vanesse Paradis.

Preberite tudi:

Kylie Jenner Pariz
Trendi Kylie Jenner v Parizu šokirala s svojo obleko, odzvali so se borci za zaščito živali
Kardashian
Trendi Posnetki iz zraka razkrivajo nor vozni park Kim Kardashian #video
Kim Kardashian
Trendi Kim Kardashian presenetila z novico, da bo postala igralka
Ne spreglejte