Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 3. 2019,
12.42

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,59

8

Natisni članek

Severina koncert odpoved kriza

Petek, 22. 3. 2019, 12.42

5 let, 1 mesec

Koncertni polomi se vrstijo, Severina se razhaja z najožjimi sodelavci

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,59

8

Priljubljena hrvaška pevka Severina Kojić, ki je v začetku februarja izdala nov studijski album, v zadnjem času nima pretiranega razloga za veselje. V zadnjem mesecu je po poročanju hrvaških medijev doživela vsaj tri koncertne polome, razšla pa se je z več dolgoletnimi sodelavci. Zadnji v vrsti razhodov se je zgodil z odvetniško ekipo, ki je pevko pred sodiščem zastopala v sporih z njenim nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zlatiboreee, stigli smoooo🎶❤️💕 jer #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Po poročanju tabloida 24sata hrvaška pevka Severina Kojić v zadnjih dneh poskuša oblikovati novo ekipo, ki bi jo vrnila na pota stare slave. Glasbenica se je med drugim razšla s svojo ekipo za odnose z javnostjo, v zadnjem mesecu pa se vsaj trije koncertni nastopi niso izšli po pevkinih željah in pričakovanjih.

Severina
Trendi "Severina je izgubila stik z realnostjo, odrekla se je prijateljem"

Ponesrečeni koncerti se vrstijo kot po tekočem traku

Zadnji v vrsti problematičnih nastopov je bil pevkin koncert v hrvaškem Začretju blizu meje s Slovenijo. Z nastopom bi morala Severina nadoknaditi predhodno odpovedani koncert v Donji Stubici, na koncu pa je bil tudi naknadni koncert odpovedan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako vam se sviđa Fata? #severina #fatamorgana #halo #newalbum #ljubavseljubavljuvraca #volimstosevolimo

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pevka se je oboževalcem opravičila z besedami, da zaradi organizacijskih težav spet ne bo nastopila. Organizatorji koncerta so njene navedbe zanikali in dodali, da ne želijo špekulirati o razlogih, zaradi katerih je pevka na lastno pobudo odpovedala koncert.

Trendi Severina provocirala novinarko: Niste vi vedno hoteli postati voditeljica?

Pevka se razhaja z najbližjimi sodelavci

Še istega dne so se srbski mediji razpisali o tem, da je pevka nenadoma prekinila sodelovanje z enim od najbližjih sodelavcev, strokovnjakom za odnose z javnostjo Davorom Grginom. Dvojico naj bi do pred kratkim sicer družilo močno prijateljstvo, tudi v družinskem krogu in na potovanjih.

Pred tem je pevka prekinila tudi sodelovanje z dolgoletnim menedžerjem Tomico Petrovićem. Ta se v zadnjem mescu dni ne pojavlja v medijih, manjkal pa je tudi na promociji filma Zadnji Srb na Hrvaškem, v katerem igra tudi Severina.

Severina na Ptuju
Trendi Severina na Ptuju v kolesarskih hlačkah #foto

Odvetniki zanikali, da jim Severina dolguje denar

Samo nekaj dni po premieri omenjenega filma je Severina nastopila na Zlatiboru v Srbiji. Srbski mediji so koncert opisali kot porazen in trdili, da je hrvaška pevka za nastop v dvorani, ki lahko sprejme tri tisoč obiskovalcev, prodala samo okoli 300 vstopnic. Kot so tedaj poročali, je samo 30 kilometrov stran koncert bosensko-hercegovske pevke Maya Berović obiskalo tri tisoč ljudi.

Poleg sodelovanja z Grginom in Petrovićem je Severina po poročanju 24sata končala tudi sodelovanje z odvetniško pisarno Budimir & Meter, ki jo je zastopala v sodnih sporih z nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem.

Iz omenjene odvetniške pisarne so sporočili, da pevke v omenjenih sodnih postopkih ne zastopajo več, so pa zanikali navedbe, da naj bi bili razlog za prekinitev sodelovanja pevkini dolgovi in neplačevanje odvetniških storitev.

Severina
Trendi Severina končno pokazala svojo poroko #video
Ne spreglejte