Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 10. 2021,
14.26

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Angelina Jolie

Ponedeljek, 25. 10. 2021, 14.26

2 leti, 6 mesecev

Ko hči obleče mamino svečano obleko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01
Angelina JOlie | Foto Reuters

Foto: Reuters

Angelina Jolie te dni promovira svoj novi film Eternals, na rdeči preprogi pa jo spremljajo njeni otroci. 16-letna hči Zahara Jolie-Pitt je na premieri filma v Los Angelesu nosila obleko, ki jo je Angelina nosila na podelitvi oskarjev leta 2014.

46-letna Angelina Jolie je že od nekdaj oseba, ki pritegne vso pozornost. Tokrat je za pomoč prosila svoje otroke. Po rdeči preprogi ob premieri Marvelovega filma Eternals se je sprehodila z Maddoxom, Vivienne, Zaharo, Shiloh in Knoxom. Medtem ko je Angelina vse osupnila v rjavi obleki brez naramnic, ki se je ujemala z oblačilih vseh štirih otrok, si je Zahara sposodila mamino obleko.

Brad Pitt in Angelina Jolie na podelitvi oskarjev leta 2014 | Foto: Reuters Brad Pitt in Angelina Jolie na podelitvi oskarjev leta 2014 Foto: Reuters

V svetleči obleki Elie Saab se je Angelina Jolie pojavila na 86. podelitvi oskarjev, takrat v spremstvu moža Brada Pitta, ki je takrat slavil kot producent zmagovalnega filma 12 let suženj. Zdaj mamine dosežke slavi njena hči ter nosi njena oblačila.

jolie | Foto: Reuters Foto: Reuters

Joliejeva rada govori o svojih hčerkah ter kako jih želi naučiti, da so močne ženske in imajo svojo vlogo v filmu njihovega življenja.

"Želim jih učiti, da se držijo tega, kar so v resnici. Vsi smo rojeni kot močne osebnosti, a v življenju se nam zgodi veliko takšnega, kar nas zlomi. Upam, da so mehke, upam, da so prijazne, in upam, da se počutijo dovolj močne, da to zaščitijo."

Joliejeva je na Instagramu delila fotografijo Zahare, ki bere knjigo nobelove nagrajenke Toni Morrison Modre oči, in poleg zapisala, da je to poletno branje.

Angelina Jolie ima šest otrok iz zakona z nekdanjim možem Bradom Pittom. Par se je razšel leta 2016 in v začetku letošnjega leta je sodišče po več letih sodnih bojev določilo, da si nekdanja zakonca enakovredno delita skrbništvo nad petimi mladoletnimi otroki. Najstarejši Maddox je star 20 let in je polnoleten, zato v postopek skrbništva ni bil vključen.

V intervjuju za indijski Vogue je igralka povedala, kako otrokom pomaga pri ločitvi.

"Ločila sem se zaradi dobrega počutja svoje družine. To je bila prava odločitev," je dejala. "Še naprej se osredotočam na njihovo dobro počutje. Nekateri so izkoristili mojo tišino in zato otroci v medijih berejo laži o sebi, vendar jih spominjam, da poznajo svojo resnico. Pravzaprav gre za šest zelo pogumnih, zelo močnih mladih ljudi."

Preberite še:

Angelina Jolie, The Weeknd
Trendi Angelina Jolie spet zasačena s 15 let mlajšim pevcem. Sta res par?
Angelina Jolie, Brad Pitt
Trendi Zmaga za Brada in poraz za Angelino: delila si bosta skrbništvo nad otroki

 

Ne spreglejte