Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 9. 2020,
15.21

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,99

2

Natisni članek

knjiga Jeffrey Epstein princ Andrew

Torek, 22. 9. 2020, 15.21

3 leta, 7 mesecev

Knjiga o "pokvarjeni eliti" princa Andrewa opisuje kot "spolnega odvisnika" #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,99

2

princ Andrew | V javnost bodo prišle nove neprijetne podrobnosti iz življenja princa Andrewa. | Foto Getty Images

V javnost bodo prišle nove neprijetne podrobnosti iz življenja princa Andrewa.

Foto: Getty Images

Na prodajne police prihaja knjiga, ki razkriva podrobnosti o svetovni eliti, "seks, laži in umazani denar največjih vplivnežev", na straneh težko pričakovanega dela pa je večkrat omenjen tudi osramočeni britanski princ Andrew.

princ Andrew
Trendi Britanska kraljeva družina se trudi izobčiti princa Andrewa #video

Avtor Ian Halperin na straneh serije novih knjig z naslovom Sex, Lies and Dirty Money by the World’s Powerful Elite (Seks, laži in umazani denar najvplivnejše svetovne elite, op. p.) razkriva nove podrobnosti iz življenja pokojnega predatorja na mladoletnice, Jeffreyja Epsteina, in njegovega dobrega prijatelja in pajdaša, britanskega princa Andrewa.

V knjigi, ki bo izšla 24. septembra, je opisanih več kot 12 pričevanj Andrewevih nekdanjih ljubimk, pri čemer so si vse enotne: princ v postelji ne pozna omejitev. "Večina ga opisuje kot džentelmena in drznega ljubimca. Ena mi je dejala, da ji je Andrew v postelji zamajal tla pod nogami, a je bila razočarana, ker je ni več poklical," je pred izidom knjige razkril Halperin.

Princ Andrew je odnos z bratom Charlesom primerjal z odnosom Harryja in Williama. | Foto: Getty Images Princ Andrew je odnos z bratom Charlesom primerjal z odnosom Harryja in Williama. Foto: Getty Images

"Ker v družini ni dobil dovolj pozornosti, je postal plejboj"

Za njegovo spolno razposajenost naj bi bil kriv občutek, da je manjvreden, vedno tik za princem Charlesom, pri čemer naj bi odnos s svojim bratom primerjal z odnosom do svojih nečakov, princa Harryja in Williama. "Na Williama vedno gledajo kot na kraljevega, kot so tudi na Charlesa. Medtem pa sta bila s Harryjem obravnavana kot žureja, prav to naj bi ga vodilo do življenja plejboja," je zapisano v knjigi. 

"Ni dobival dovolj pozornosti, zato se je počutil toliko bolj posebnega, ko je v posteljo dobil vsa ta lepa dekleta," še piše Halperin.

Avtor med drugim zagotavlja, da je dobro raziskal življenje 60-letnega princa, a ni pridobil nobenih dokazov, ki bi ga bremenili spolnih odnosov z mladoletnicami. "Ni pa dvoma, da mu je Epstein priskrbel veliko deklet, zato sta tudi bila tako dobra prijatelja," je dodal. "Obseden je z rdečelaskami, zato so Epsteinove skavtinje, vsakič ko sta se sestala, prečesale vse ulice, da bi našle najlepše."

A njuno prijateljstvo naj bi se začelo krhati, ko se je Andrew začel bati Epsteina, saj je spoznal, kakšne informacije ima o njem in kako bi mu lahko škodile. "Nazadnje sta se videla leta 2011 in Andrew je dobesedno rotil Jeffreyja, naj ne razkrije ničesar o njem." Epstein je namreč skrivaj snemal vse, kar se je dogajalo v njegovih rezidencah, posnetki pa ostajajo skriti še danes.

"Če je lahko Epstein na kolena spravil princa, potem si lahko predstavljate, kakšno moč je imel," je še razkril Halperin.

Preberite še:

princ Andrew
Trendi "Princ Andrew se v javnosti lažno prikazuje kot nekdo, ki želi pomagati"
princ Andrew
Novice Bo moral princ Andrew pred sodnikom pričati o spolnem škandalu?
Ne spreglejte