Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 5. 2016,
13.44

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Angry Birds

Sreda, 11. 5. 2016, 13.44

6 let, 6 mesecev

Jezni ptiči prileteli na zabavo v Maribor

Oglasno sporočilo

Foto: Mediaspeed

Jezni pisani ptiči so v soboto popoldne prileteli v štajersko prestolnico in v Cineplexxu pripravili super zabavo. Najmlajši so uživali ob slikanju z maskami Angry Birds, za dobro vzdušje pa sta poskrbela moderatorka Alenka Kolman in Sebastian. Pravi ples Angry Birds je pripravila skupina mladih plesalcev Plesne šole Sebastian.

Bomba (črni ptič): "Včasih, ko se razburim, se … napihnem."
Mariborsko premiero sta obiskala dva prav posebna gosta. V dvorani tokrat na srečo ni nič eksplodiralo, čeprav je bil eden od njiju Bomba (črni ptič), ki mu je glas posodil vedno nasmejani Štefan Kušar, drugi pa režiser slovenske sinhronizacije Jernej Kuntner, ki je otrokom zaupal nekaj zabavnih prigod s snemanja.

Kaj delajo RDEČI ptiči na odru?

Napetost pred ogledom filma je naraščala in moderatorka Alenka Kolman je kmalu razkrila, kaj na odru dela cel kup RDEČIH ptičev. Nekaj srečnežev v dvorani je pod sedežem našlo sporočilo, da so srečni prejemniki enega od ptičev, PEZ-figurice Angry Birds pa so razveselile vse obiskovalce premiere.

Tudi znani Slovenci so prišli preverit, zakaj so ptiči tako jezni

To, da je film Angry Birds težko pričakovana animirana komedija letošnjega leta, ni nobena skrivnost, zakaj so ptiči tako jezni, pa sta med prvimi v družbi svojih otrok preverili Katja Koren Miklavec in Maša Merc. Nad odštekanimi ptiči je bil navdušen tudi fotograf in velik ljubitelj filmov Tibor Golob. Sobotni izlet po Štajerski je Pavle Okorn svojim otrokom popestril tudi z obiskom kina.

Pred odhodom domov še sladko presenečenje

Odštekani ptiči – Rdeči, divji Žak in razburljivi Bomba – so navdušili gledalce, ki so se po ogledu filma še malo posladkali. Za sadno in sladko presenečenje sta poskrbela Vesna Budja in Miha Hauptman, tekmovalca resničnostnih šovov Gostilna išče šefa in MasterChef, ki sta v sodelovanju s Catering Glažuta poskrbela za odlične slaščice in otrokom še polepšala večer.

V animirani 3D-komediji Angry Birds bomo končno izvedeli, zakaj so ptiči tako jezni. Film nas pripelje na otok, kjer živijo srečni ptiči, vsaj večinoma. V malem raju se Rdeči (ptič s precej težavnim temperamentom), divji Žak in razburljivi Bomba že od nekdaj počutijo, kot da sploh ne spadajo tja. Ko otok obiščejo skrivnostne zelene svinje, morajo prav oni odkriti, zakaj so novi prišleki sklenili obiskati ta kraj. Animiranim likom Rdečemu, Žaku, Bombi, Leonardu, Matildi, Steli, Mogočnemu orlu in drugim so glasove posodili Peter Poles, Miha Rodman, Sebastian Cavazza, Štefan Kušar, Andrej Murenc, Mojca Funkl in Primož Pirnat. Sinhronizirana in podnaslovljena različica Angry Birds od 12. maja v kinih Cineplexx.

Ne spreglejte